Bodediensten

Multitaskers met goed gevoel voor juiste service

TROTS wil het gemeentehuis, provinciehuis of waterschapskantoor maken tot een plek waar mensen graag willen zijn en werken. Onze bodes dragen bij aan dat plezier!

TROTS heeft ruime ervaring bij gemeentelijke en provinciale instellingen. We merken dat de bode steeds meer wordt gezien als een hospitality medewerker. De bode moet beschikken over een uitgebreid palet aan facilitaire vaardigheden. Hij/zij is gastheer/gastvrouw op huwelijken en ondersteunt ook raadsvergaderingen en evenementen. De bode is breed georiënteerd met oog en gevoel voor een adequate serviceverlening. Een echte multitasker.

De functie van bode kan zeer geschikt zijn bij het invullen van sociale duurzaamheid. Mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt krijgen zo een kans. Als duurzame partner heeft TROTS samenwerkingen met diverse welzijnsorganisaties. Samen bieden we de juiste begeleiding zodat de kwaliteit van het werk is gewaarborgd.

Een bode draagt onder meer zorg voor: orde en netheid, facilitaire begeleiding huwelijkssluitingen, cateringondersteuning bij evenementen en vergaderingen, ontvangst gasten, interne postverspreiding, verzorgen audiovisuele middelen, beheer parkeergarage, klein onderhoud en incidentele schoonmaak.

TROTS coördineert de bodediensten door:

  • inwerken bodes
  • opstellen dienstrooster / 100% bezetting
  • opstellen bodehandboek
  • organiseren werkoverleggen en functioneringsgesprekken
  • beheer van service level
  • begeleiden evenementen

Vlog bij onze opdrachtgever: Gemeente Zwolle

Neem contact met mij op voor meer informatie

Anton Verbeek
Directeur

Wilt u meer weten over de inzet van TROTS voor de bodedienst van uw organisatie?

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl