Huismeesterdiensten

Goed huisvaderschap voelt vertrouwd

Bij TROTS draait het om mensen. Om gebruikers en gasten van gebouwen, maar ook om de medewerkers.

De samenwerking tussen deze groepen maken een locatie tot een plek waar mensen graag willen zijn en werken. Onze huismeesters dragen bij aan dat goede gevoel.

Onze huismeesters werken volgens ‘goed huisvaderschap’. Ze zijn dan ook zeer toegankelijk als aanspreekpunt en vraagbaak. Dankzij onze wortels in de operationele facilitaire diensten, weten wij uit ervaring dat dit resulteert in een plek waar mensen graag wonen, werken en leven. TROTS selecteert mensen uit de regio van de opdrachtgever, waardoor kennis van de cultuur en het gebied zijn gewaarborgd.

TROTS levert al sinds 1999 huismeesterdiensten. De taken van een huismeester verschillen per organisatie. Zo verwacht de een vooral het beheer van de inventarisatie en verlangt de ander expertise op het gebied van techniek. Professioneel als we zijn worden hierover vooraf heldere afspraken gemaakt zodat uw verwachtingen van ons overeen komen met uw behoeften. Door samen met u de taken te omschrijven, kan TROTS de perfecte huismeester voor u selecteren.

Onze huismeesters:

  • werken medewerkers in
  • dragen zorg voor een dienstrooster
  • stellen het huismeesterhandboek op
  • dragen zorg voor werkoverleggen en functioneringsgesprekken
  • voeren beleidswijzigingen door

Vlog bij onze opdrachtgever: Gemeente Zwolle

“Onze kracht is steeds weer de goede match maken tussen de juiste persoon bij de juiste opdracht.”
Erik Reilink
huismeester Gelre Ziekenhuis

Neem contact met mij op voor meer informatie

Anton Verbeek
Directeur

Contactformulier

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl