Huismeesterdiensten

Goed huisvaderschap voelt vertrouwd

Bij TROTS draait het om mensen. Om gebruikers en gasten van gebouwen, maar ook om de medewerkers.

De samenwerking tussen deze groepen maken een locatie tot een plek waar mensen graag willen zijn en werken. Onze huismeesters dragen bij aan dat goede gevoel.

Onze huismeesters werken volgens ‘goed huisvaderschap’. Ze zijn dan ook zeer toegankelijk als aanspreekpunt en vraagbaak. Dankzij onze wortels in de operationele facilitaire diensten, weten wij uit ervaring dat dit resulteert in een plek waar mensen graag wonen, werken en leven. TROTS selecteert mensen uit de regio van de opdrachtgever, waardoor kennis van de cultuur en het gebied zijn gewaarborgd.

TROTS levert al sinds 1999 huismeesterdiensten. De taken van een huismeester verschillen per organisatie. Zo verwacht de een vooral het beheer van de inventarisatie en verlangt de ander expertise op het gebied van techniek. Professioneel als we zijn worden hierover vooraf heldere afspraken gemaakt zodat uw verwachtingen van ons overeen komen met uw behoeften. Door samen met u de taken te omschrijven, kan TROTS de perfecte huismeester voor u selecteren.

Onze huismeesters:

  • werken medewerkers in
  • dragen zorg voor een dienstrooster
  • stellen het huismeesterhandboek op
  • dragen zorg voor werkoverleggen en functioneringsgesprekken
  • voeren beleidswijzigingen door

Vlog bij onze opdrachtgever: Gemeente Zwolle

“Onze kracht is steeds weer de goede match maken tussen de juiste persoon bij de juiste opdracht.”
Erik Reilink
huismeester Gelre Ziekenhuis

Neem contact met mij op voor meer informatie

Vincent de Gooijer
Manager Beheer, Exploitatie en Techniek

Contactformulier

referentieprojecten

Case: Nieuw Unicum
Zandvoort

Nieuw Unicum

Nieuw Unicum is een instelling die professionele ondersteuning biedt aan volwassenen met primair een lichamelijke beperking. De hoofdlocatie ligt in de Amsterdamse Waterleidingduinen in Zandvoort. Er wonen 185 mensen. Daarnaast heeft Nieuw Unicum 17 appartementen in Zandvoort-Noord, 19 appartementen in Zandvoort-Centrum,  18 appartementen in Haarlem (Meerwijk) en is er een kleinschalige woonvoorziening aan de Helmlaan in Haarlem, waarvan Nieuw Unicum vijf van de veertien appartementen tot haar beschikking heeft. Nieuw Unicum biedt ook ondersteuning aan mensen die zelfstandig wonen. Nieuw Unicum heeft als doel gesteld om zich in de komende jaren te ontwikkelen als toonaangevend expertisecentrum op het gebied van Multiple Sclerose (MS) en niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Bekijk dit project
Case: Bodedienst en SD, Gemeente Zwolle
Zwolle

Bodedienst en SD, Gemeente Zwolle

Gemeente Zwolle is een professionele, betrouwbare en ambitieuze gemeente die meedenkt, transparant werkt en de kracht van andere partners gebruikt om haar doel te bereiken en daarmee midden in de samenleving staat. Zij streven naar succes van de stad en haar burgers en leggen daarbij de lat hoog. Gemeente Zwolle is op zoek naar erkenning en komen vanuit leerervaringen, innovatie en samenwerking tot vergroting van ons succes. Iedereen die met hen samenwerkt wordt daarin serieus genomen. Het bereiken van het gezamenlijk resultaat staat de gemeente daarbij voor ogen. Uitgangspunt hierbij vormt rolvastheid. Met respect voor een ieders rol en expertise draagt de gemeente bij aan het gemeenschappelijk doel: de kwaliteit en duurzaamheid van de Zwolse samenleving.

Bekijk dit project
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl