Receptiediensten

Verwachtingen overtreffen, daar gaan wij voor!

Onze mensen zetten zich elke dag 100% in om medewerkers en gasten een warm onthaal te geven. Dat is prettig binnenkomen!

Gebouwen zijn steeds meer ontmoetingsplekken. Flexwerken steeds vaker de norm. Dit vraagt om een nieuwe benadering van mensen ontvangen en ondersteunen in hun werk.

Wij hebben door jarenlange ervaring een goed oog voor de dynamiek van succesvolle teams. Als betrokken partner selecteren wij medewerkers die de uitstraling en beleving van de organisatie versterken. Een professionele organisatie heeft deskundige facilitaire medewerkers op de voor- en achtergrond paraat! Onze mensen van ontvangst services brengen en houden uw dienstverlening op het hoogste niveau. Ze staan iedere dag op, om u en uw medewerkers en gasten optimaal te ondersteunen en een goed gevoel te geven.

ontvangst services
“Iets goeds doen voor een ander, dat maakt mij trots.”
ontvangst services
Receptioniste

Receptie, gastvrouwen of hospitality services

TROTS biedt naast de traditionele receptiedienst, waarbij vriendelijke receptionistes uw gasten een warm welkom geven, ook intensievere vormen van ontvangst. Hebben uw gasten behoefte aan meer begeleiding? TROTS biedt hospitality services waarbij onze gastvrouwen/heren flexibel inspringen op elke situatie. Is het belangrijk om naast een aangename sfeer ook oog te houden voor de veiligheid in uw gebouw? Dan raden wij onze security hosts aan.

Ook als organisatie heb je maar een paar seconden voor die belangrijke eerste indruk. Een warm onthaal bepaalt mede een goede klantervaring. Op basis van de guest journey bepalen we samen met u de gewenste beleving. Onze receptionisten, telefonisten en gastvrouwen/heren zetten zich 100% in om iedere klant verder te helpen binnen uw organisatie.

Uw ontvangst services zijn bij TROTS in goede handen.

  • 100% bezettingsgraad, continuïteit in uw gastvrijheid
  • Goed opgeleide mensen passend bij de sfeer van uw organisatie
  • Kwaliteitsverbetering in uw dienstverlening

Neem contact met mij op voor meer informatie

Iris Engelbertink
Teamcoördinator

Kunt u mij niet bereiken? Vul dan onderstaand formulier in.

Antwoord op uw vragen

  • Neemt TROTS ook personeel over?

    TROTS neemt in sommige geval personeel over van haar opdrachtgevers. Hierbij gaat TROTS voor lange duurzame relaties en zet zich in voor de mensgerichte zaken. Indien u tevreden bent over uw medewerkers, dan kunnen we in overleg veel voor u betekenen en indien gewenst uw medewerkers overnemen.

facilitaire services

De eerste secondes zijn essentieel, dat geldt bij elke ontmoeting. Ook voor de ontmoeting met een gebouw. Je loopt naar binnen en de sfeer valt als een warme — of koude — douche over je heen.

Meer weten

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl