Security Host

Waakzaam op de meest prettige manier

TROTS heeft zich gespecialiseerd in gastvrije beveiliging. Onze Security Hosts dragen vanuit een intrinsieke motivatie bij aan een warm en veilig welkom.

De Security Host sluit mensen in het hart, maar laat ze niet uit het oog. De focus van de Security Host ligt op de houding en het gedrag van mensen. Zij hebben een zesde zintuig om dat goed in te schatten.

Een Security Host is meer dan een traditionele beveiliger. Bij de werving van de hosts kijken wij met name naar personen met een dienstverlenende achtergrond. Juist voor deze functie zijn de soft skills minstens net zo belangrijk als de hard skills. In de opleiding zetten we hospitality en experiencemanagement centraal. De hosts krijgen desgewenst een aanvullende training Predictive Profiling, waarmee ze hun zesde zintuig ontwikkelen.

Onze Security Hosts zijn voornamelijk inzetbaar in (werk)omgevingen waar het gastheerschap prevaleert boven de beveiliging. Denk aan: kantooromgeving, universiteiten en hogescholen, gemeenten en zorginstellingen.

  • Hosts hebben een beveiligingsopleiding
  • Hosts krijgen een training ‘on the job’.
  • Veel aandacht voor juiste kleding en uitstraling

De ultieme gastvrouw met oog voor de veiligheid, neem nu contact met mij op!

Iris Engelbertink
Teamcoördinator

Contactformulier

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl