Detachering technische medewerkers

Naast het leveren van de traditionele Facility Services is TROTS ook de partij voor het vinden van vast en tijdelijk operationeel personeel, op basis van respectievelijk werving & selectie en detachering.

Detachering technisch medewerker

Detachering: de zekerheid van goed technisch personeel, zonder de lasten

Wilt u zeker zijn dat technische dienst beschikt over goed gekwalificeerd personeel, maar niet vastzitten aan langlopende contracten of aan de verantwoordelijkheden die u als werkgever heeft? Kies dan voor detachering van uw technische functies. Wij bieden u enerzijds de zekerheid van de juiste match en vaste professionals, en anderzijds maximale flexibiliteit.

Wij verzorgen onder andere de volgende technische functies:

  • allround technisch medewerker
  • technisch medewerker elektra
  • technisch medewerker data
  • klusjesman / handyman
  • huismeester
  • gebouwbeheerder

Voordelen detachering

De voordelen van detachering van uw technische functies:

  • een manier om te kijken hoe iemand functioneert, voor hem of haar vast in dienst te nemen
  • snel extra inzet bij drukke momenten, tijdelijke opdrachten of langdurig verlof

Overname na detachering is altijd mogelijk

We spreken vooraf altijd een duidelijke detacheringsperiode af. Wilt u de medewerker daarna zelf in dienst nemen? Dat kunnen we vooraf regelen, maar ook achteraf: we bespreken graag de mogelijkheden en de voorwaarden met u.

Neem vandaag nog contact met ons op

referentieprojecten

Case: Nieuw Unicum
Zandvoort

Nieuw Unicum

Nieuw Unicum is een instelling die professionele ondersteuning biedt aan volwassenen met primair een lichamelijke beperking. De hoofdlocatie ligt in de Amsterdamse Waterleidingduinen in Zandvoort. Er wonen 185 mensen. Daarnaast heeft Nieuw Unicum 17 appartementen in Zandvoort-Noord, 19 appartementen in Zandvoort-Centrum,  18 appartementen in Haarlem (Meerwijk) en is er een kleinschalige woonvoorziening aan de Helmlaan in Haarlem, waarvan Nieuw Unicum vijf van de veertien appartementen tot haar beschikking heeft. Nieuw Unicum biedt ook ondersteuning aan mensen die zelfstandig wonen. Nieuw Unicum heeft als doel gesteld om zich in de komende jaren te ontwikkelen als toonaangevend expertisecentrum op het gebied van Multiple Sclerose (MS) en niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Bekijk dit project
denso europe weesp
Weesp

Denso Europe

DENSO is een toonaangevende fabrikant van auto- en niet- auto-onderdelen voor de original equipment manufacturers ( OEM’s ) en de vervangingsmarkt. Als zodanig leveren wij alleen dealers en niet de particuliere markt. In 1973 opende DENSO zijn eerste bedrijf in Europa. Het succes van DENSO in Europa in de zeer competitieve autobranche als de robot sector is het gevolg van een combinatie van lokale expertise met het beste van de wereldwijde resources.  Ons Europese hoofdkantoor is gevestigd in Nederland . Hier hebben we ook onze Nederlandse verkoopmaatschappij . Onze belangrijkste Europese klanten zijn : Ford, Volvo, BMW, Volkswagen, Daimler, Fiat, Peugeot en Renault. Andere verkoop bedrijven zijn gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Duitsland, Rusland, Zweden en België.

Bekijk dit project
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl