Facilitaire servicedesk

Fijn gevoel als iemand echt luistert ... Daar kunnen we wat mee!

Voor een goede service aan uw klanten is bereikbaarheid essentieel. U schept snel duidelijkheid en uw klanten profiteren van korte lijnen en adequate antwoorden.

Voor het aannemen en afhandelen van meldingen, technische storingen, vragen, klachten of bestellingen hebt u vakkundige en betrokken servicemedewerkers nodig. TROTS zorgt voor 100% bezetting en professionele klantvriendelijke dienstverlening.

Een facilitaire servicedesk valt of staat met de deskundigheid van de operationeel medewerkers. Zij moeten niet alleen het vak van servicedesk medewerker verstaan, maar ook thuis zijn in de materie van uw organisatie. Dat vraagt om mensen die passen bij uw bedrijf en branche. TROTS zorgt voor een intensieve inwerkperiode en daarna voor begeleiding, training en coaching on the job.

Frontoffice werkzaamheden zoals receptie en servicedesk laten zich goed combineren. U schept duidelijkheid voor uw eigen organisatie en uw klanten profiteren van korte lijnen en snelle antwoorden.

  • volledige ontzorging en nauwkeurige selectie
  • vast team van vertrouwde gezichten
  • 100% bezetting, ook bij ziekte en vakantie
  • medewerkerstraining- en begeleiding
  • kwaliteitsslag in uw dienstverlening

Neem contact met mij op voor meer informatie

Iris Engelbertink
Teamcoördinator

referentieprojecten

denso europe weesp
Weesp

Denso Europe

DENSO is een toonaangevende fabrikant van auto- en niet- auto-onderdelen voor de original equipment manufacturers ( OEM’s ) en de vervangingsmarkt. Als zodanig leveren wij alleen dealers en niet de particuliere markt. In 1973 opende DENSO zijn eerste bedrijf in Europa. Het succes van DENSO in Europa in de zeer competitieve autobranche als de robot sector is het gevolg van een combinatie van lokale expertise met het beste van de wereldwijde resources.  Ons Europese hoofdkantoor is gevestigd in Nederland . Hier hebben we ook onze Nederlandse verkoopmaatschappij . Onze belangrijkste Europese klanten zijn : Ford, Volvo, BMW, Volkswagen, Daimler, Fiat, Peugeot en Renault. Andere verkoop bedrijven zijn gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Duitsland, Rusland, Zweden en België.

Bekijk dit project
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl