Hospitality Services

Gastvrijheid dringt in alles door

Het kantoor wordt naast werkplek ook steeds meer de plek waar collega’s, klanten en andere relaties elkaar ontmoeten. De receptioniste wordt hierdoor een allround gastvrouw.

TROTS ontwikkelde hospitality services die meerwaarde bieden. Gastvrijheid, een warme ontvangst, de juiste begeleiding en iedereen correct te woord staan, zien wij als basisprincipes van hospitality services.

Onze allround gastvrouwen zijn in staat flexibel in te springen op elke situatie. Met het doel de collega, klant of gast de beste indruk van uw organisatie te geven. TROTS opereert daarbij graag als een verlengstuk van uw organisatie. Als duurzame partner selecteren wij teams die perfect passen bij de uitstraling van uw organisatie. Wij zijn ervan overtuigd dat vertrouwde gezichten die uitstraling versterken en de beleving binnnen de hospitality services verbeteren.

  • volledige ontzorging en nauwkeurige selectie
  • vast team van vertrouwde gezichten
  • 100% bezetting, ook bij ziekte en vakantie
  • medewerkerstraining- en begeleiding
  • kwaliteitsslag in uw dienstverlening
  • gastvrouwen krijgen een opleiding
  • veel aandacht voor kleding en uitstraling
gastvrouw

Ik zou graag kennis met u willen maken, in een vrijblijvend gesprek.

Iris Engelbertink
Teamcoördinator

referentieprojecten

denso europe weesp
Weesp

Denso Europe

DENSO is een toonaangevende fabrikant van auto- en niet- auto-onderdelen voor de original equipment manufacturers ( OEM’s ) en de vervangingsmarkt. Als zodanig leveren wij alleen dealers en niet de particuliere markt. In 1973 opende DENSO zijn eerste bedrijf in Europa. Het succes van DENSO in Europa in de zeer competitieve autobranche als de robot sector is het gevolg van een combinatie van lokale expertise met het beste van de wereldwijde resources.  Ons Europese hoofdkantoor is gevestigd in Nederland . Hier hebben we ook onze Nederlandse verkoopmaatschappij . Onze belangrijkste Europese klanten zijn : Ford, Volvo, BMW, Volkswagen, Daimler, Fiat, Peugeot en Renault. Andere verkoop bedrijven zijn gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Duitsland, Rusland, Zweden en België.

Bekijk dit project
Case: Teijin Aramid Arnhem
Arnhem

Teijin Aramid Arnhem

Teijin Aramid is een internationale onderneming die wereldwijd aramidegarens, -vezels en -pulp levert onder de handelsnamen Twaron, Technora,  Sulfron en Teijinconex. Twaronen Sulfron worden door Teijin Aramid in Nederland geproduceerd. Technora en Teijinconex worden in Japan geproduceerd. Aramide kent allerlei toepassingen, zoals in auto’s (banden, slangen, riemen), in de lucht- en ruimtevaart, de civiele techniek, de bouw, vrijetijdsartikelen (bv boten), beschermende kleding (kogel-, brand- en steekwerende kleding), glasvezelkabels, frictie- en afdichtingsmaterialen en nog veel meer. Als pionier en marktleider in aramide werken ze samen met hun klanten aan innovatieve oplossingen voor nu en de toekomst.

Bekijk dit project
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl