Huisvesting services

De sleutel tot een fijne werkplek, is the ‘key’ tot optimale prestaties

Ook als organisatie heb je maar een paar seconden voor die belangrijke eerste indruk. Zowel het gebouw als alle inventaris. Onze huismeesters zien toe op andere leveranciers en voeren zelf werkzaamheden uit, om de kwaliteit optimaal te waarborgen.

Onze medewerkers van huisvesting services lossen alle kleine storingen en technische mankementen adequaat en snel op. Onze mensen blinken uit in hun dienstverlenende, loyale en flexibele houding.

Huisvesting Services, omvat alle diensten ondersteunend aan de huisvesting in de facilitaire sfeer. Afhankelijk van de aard van uw organisatie, gaat het hierbij om, huismeesters, bodes, concierges, of allround facilitair medewerkers.

TROTS werkt altijd uit één facilitaire gedachte: gastvrouw en huismeester voelen zich onderdeel van één team. Ze houden elkaar op de hoogte van hun werk, zodat ze samen kansen voor verbetering signaleren. We hebben oog voor detail, want juist de kleinste dingen zorgen voor een aangename beleving bij medewerkers en gasten.

huisvesting services
“Het contact met de klant, en verwachtingen overtreffen. dat maakt mij trots.”
huisvesting services
Aike
Teamcoordinator

Contactformulier

Een trots team staat voor u klaar.

Vincent de Gooijer
Manager Beheer, Exploitatie en Techniek

referentieprojecten

Case: Nieuw Unicum
Zandvoort

Nieuw Unicum

Nieuw Unicum is een instelling die professionele ondersteuning biedt aan volwassenen met primair een lichamelijke beperking. De hoofdlocatie ligt in de Amsterdamse Waterleidingduinen in Zandvoort. Er wonen 185 mensen. Daarnaast heeft Nieuw Unicum 17 appartementen in Zandvoort-Noord, 19 appartementen in Zandvoort-Centrum,  18 appartementen in Haarlem (Meerwijk) en is er een kleinschalige woonvoorziening aan de Helmlaan in Haarlem, waarvan Nieuw Unicum vijf van de veertien appartementen tot haar beschikking heeft. Nieuw Unicum biedt ook ondersteuning aan mensen die zelfstandig wonen. Nieuw Unicum heeft als doel gesteld om zich in de komende jaren te ontwikkelen als toonaangevend expertisecentrum op het gebied van Multiple Sclerose (MS) en niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Bekijk dit project
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl