Technische services

Dat alles doet ... wat het moet doen

TROTS staat voor continue ontwikkeling en innovatie. In aanvulling op onze huismeesterdiensten presenteren wij onze technische services.

Onze technische services ondersteunen bij zwaardere technische werkzaamheden. Ze zijn snel ter plaatse en hebben een uitstekend gevoel voor de sfeer en klantbeleving binnen een gebouw. Net zoals alle TROTS medewerkers hebben ze een voelspriet voor gastvrijheid en stemmen hun werkzaamheden daarop af.

TROTS biedt een handyman service en een klussendienst. Samen met u bepalen we uw behoefte aan technische ondersteuning. Is dit continu zodat een eigen technisch medewerker is gewenst of volstaat een periodieke controle en reparatie van de technische installaties? We bieden oplossingen specifiek voor uw situatie.

We zijn gewoon mensen die zin hebben in het werk!

Mee durven denken, dat is onze kracht! Ik zeg expres durven, want als je van meerwaarde wilt zijn, moet je eerlijk zijn. Ook als de opdrachtgever naar links wil, en wij zijn van mening dat rechts beter is, dan zeggen we dat! We denken altijd in oplossingen en zijn ervan overtuigd dat niemand alleen de wijsheid in pacht heeft. Goede resultaten bouw je samen. Ik wil dat mijn klant denkt: “Wow, dit is meer dan ik verwacht had!”

Meer weten

Download factsheet techniek

Neemt u met mij contact op als u onze professionals binnen uw organisatie wilt inzetten.

Aike Sterenborg
Teamcoördinator

Kunt u mij niet bereiken, vul dan onderstaande formulier in.

referentieprojecten

Case: Nieuw Unicum
Zandvoort

Nieuw Unicum

Nieuw Unicum is een instelling die professionele ondersteuning biedt aan volwassenen met primair een lichamelijke beperking. De hoofdlocatie ligt in de Amsterdamse Waterleidingduinen in Zandvoort. Er wonen 185 mensen. Daarnaast heeft Nieuw Unicum 17 appartementen in Zandvoort-Noord, 19 appartementen in Zandvoort-Centrum,  18 appartementen in Haarlem (Meerwijk) en is er een kleinschalige woonvoorziening aan de Helmlaan in Haarlem, waarvan Nieuw Unicum vijf van de veertien appartementen tot haar beschikking heeft. Nieuw Unicum biedt ook ondersteuning aan mensen die zelfstandig wonen. Nieuw Unicum heeft als doel gesteld om zich in de komende jaren te ontwikkelen als toonaangevend expertisecentrum op het gebied van Multiple Sclerose (MS) en niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Bekijk dit project
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl