Technische services

Dat alles doet ... wat het moet doen

TROTS staat voor continue ontwikkeling en innovatie. In aanvulling op onze huismeesterdiensten presenteren wij onze technische services.

Onze technische services ondersteunen bij zwaardere technische werkzaamheden. Ze zijn snel ter plaatse en hebben een uitstekend gevoel voor de sfeer en klantbeleving binnen een gebouw. Net zoals alle TROTS medewerkers hebben ze een voelspriet voor gastvrijheid en stemmen hun werkzaamheden daarop af.

TROTS biedt een handyman service en een klussendienst. Samen met u bepalen we uw behoefte aan technische ondersteuning. Is dit continu zodat een eigen technisch medewerker is gewenst of volstaat een periodieke controle en reparatie van de technische installaties? We bieden oplossingen specifiek voor uw situatie.

We zijn gewoon mensen die zin hebben in het werk!

Mee durven denken, dat is onze kracht! Ik zeg expres durven, want als je van meerwaarde wilt zijn, moet je eerlijk zijn. Ook als de opdrachtgever naar links wil, en wij zijn van mening dat rechts beter is, dan zeggen we dat! We denken altijd in oplossingen en zijn ervan overtuigd dat niemand alleen de wijsheid in pacht heeft. Goede resultaten bouw je samen. Ik wil dat mijn klant denkt: “Wow, dit is meer dan ik verwacht had!”

Meer weten

Download factsheet techniek

Neemt u met mij contact op als u onze professionals binnen uw organisatie wilt inzetten.

Aike Sterenborg
Teamcoördinator

Kunt u mij niet bereiken, vul dan onderstaande formulier in.

referentieprojecten

Case: Bodedienst en SD, Gemeente Zwolle
Zwolle

Bodedienst en SD, Gemeente Zwolle

Gemeente Zwolle is een professionele, betrouwbare en ambitieuze gemeente die meedenkt, transparant werkt en de kracht van andere partners gebruikt om haar doel te bereiken en daarmee midden in de samenleving staat. Zij streven naar succes van de stad en haar burgers en leggen daarbij de lat hoog. Gemeente Zwolle is op zoek naar erkenning en komen vanuit leerervaringen, innovatie en samenwerking tot vergroting van ons succes. Iedereen die met hen samenwerkt wordt daarin serieus genomen. Het bereiken van het gezamenlijk resultaat staat de gemeente daarbij voor ogen. Uitgangspunt hierbij vormt rolvastheid. Met respect voor een ieders rol en expertise draagt de gemeente bij aan het gemeenschappelijk doel: de kwaliteit en duurzaamheid van de Zwolse samenleving.

Bekijk dit project
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl