Facility Match

Een van de pijlers onder TROTS is het voormalige Facility Match. Dit was hét Human Resource matchingbureau voor de facilitaire branche.

Door de jarenlange ervaring en de knowhow van verschillende branches was Facility Match in staat om alle vormen van matching te kunnen aanbieden. Met het uitgebreide landelijke netwerk binnen de profit en non-profit sector van Facility Match, is TROTS dé matchmaker binnen de facilitaire dienstverlening.

facility match

De traditionele vacaturebanken zijn door social media buiten spel gezet, en recruitment is op een ander niveau gekomen dan het ooit tevoren was.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw recruitment of een andere vorm van matching. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze kennis van, en ervaring met, het vakgebied haalt onze opdrachtgever niet alleen een individu binnen, maar ook de expertise van onze hele TROTS-organisatie.

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl