Facility professionals van trots

Trotse facility professionals

TROTS is gespecialiseerd in de inzet van capaciteit op facilitaire vraagstukken. Al 19 jaar slagen wij erin om de juiste match te maken tussen opdrachtgevers en facility professionals. Dit doen wij met de inzet van onze eigen facility professionals, op basis van werving & selectie of inzet van zzp-ers uit ons netwerk.

Onze naam is ons doel, wij zetten ons in om opdrachtgevers trots te maken op hun facilitaire organisatie of project, zodat onze mensen met voldoening terugkijken op de projecten of functies die zij vervuld hebben.

Werkgebieden Facility professionals van TROTS

De facility professionals van TROTS hebben ervaring op diverse speciliastische onderdelen binnen facility management. Wij hebben onze inzet ingedeeld, in detachering, interim management, advies en projectmanagement. Dit zijn onze werkwijzen, en hierop zijn onze medewerkers geselecteerd.

Onderdelen waarop wij ons richten zijn:

 • verandermanagement
 • inrichting facilitaire organisatie
 • inkoop/sourcing
 • programmamanagement
 • huisvesting
 • IT Solutions
 • Employee support mangement
 • workplacemanagement / HNW
 • facilitaire operations
 • teambuilding
 • etc
Facility professional
“De diversiteit aan facilitaire vraagstukken, daagt mij, als facility professional, iedere dag uit om het uiterste uit mijzelf te halen.”
Facility professional
Bonne Plat
Senior consultant
Neem vandaag nog contact op

Van strategisch tot operationeel

TROTS heeft facility professionals, die verschillende focusgebieden hebben. Van beleidsmedewerker tot coordinator van een ontvangsteam om de gastvrijheid te vergroten. Onze professionals kunnen op alle vraagstukken worden ingezet, van strategisch tot operationeel.

Bent u geinteresseerd geraakt, en benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? bel ons gerust op 088 45 55 120 of vul het contactformulier hieronder in.

Vakgericht, aandacht voor de medewerkers

Onze facility professionals zijn vakgerichte facilitaire & huisvestings professionals die in staat zijn om in steeds wisselende omgevingen en opdrachtgeverssituaties goed te acteren.

Wij bieden onze medewerkers een persoonlijk ontwikkeltraject dat bestaat uit het verbreden en verdiepen van vakkennis en het ontdekken en ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden en gedrag.

Vertrouwen door betrokkenheid

Onze professionals hebben op regelmatige basis intervisie gesprekken over opdrachten en zijn tevens aangesloten bij verschillende brancheverenigingen. Ook onderhouden wij nauwe contacten met facilitaire vakopleidingen.

Met behulp van een persoonlijk intern opleidingstraject worden hier TROTS-basisvaardigheden aan toegevoegd.

Afhankelijk van de interesses van de medewerker bestaat de mogelijkheid tot het verder verbreden en verdiepen van vakkennis en het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden. Deze vakkennis kan generalistisch, maar ook specialistisch zijn.

Contactformulier

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl