Flexibele facilitaire schil

Richt zich op de vraag naar een flexibele facilitaire schil. Flexibele facilities, Veel organisaties hebben de facilitaire taken ondergebracht bij medewerkers die ook andere taken en verantwoordelijkheden hebben. Een grote gedeelte van de tijd loopt dit prima, totdat er ziekte is of interne projecten moeten plaatsvinden. Zulke projecten kunnen zijn, interne verhuizingen, inkoop trajecten ( ICT, Telefonie, meubilair, etc.). Om ervoor te zorgen dat ook de andere werkzaamheden naar behoren doorlopen kunt u gebruik maken van de flexibele schil van Trots.

Ervaren facilitaire medewerkers

U kunt Flex mdedewerkers inzetten op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau. Binnen onze organisatie zijn ervaren projectmanagers die meerdere projecten tegelijkertijd kunnen handelen, en u kunnen ondersteunen bij uw interne faciltaire projecten. Ze worden ondersteund door ons ervaren middelmanagement, die voor onze klanten de dienstverlening optimaliseren en beheren. Echter ligt onze kracht ook in het plaatsen van de juiste operationeel facilitair medewerkers, die allen bij ons in dienst zijn.

Ingewerkte pool van medewerkers

Zowel voor receptiediensten als huismeesterdiensten en alles daartussenin, hebben wij een flexpool van enthousiaste en bekwame medewerkers. Indien u behoefte heeft aan een flexibele facilitaire schil, dan zullen er minimaal twee medewerkers worden ingewerkt op de functie. Op deze wijze kunnen wij altijd tijdig schakelen in voorzien in de aanvraag. Uiteraard kunnen wij u ook volledig ontzorgen.

“Het verzorgen van de ontvangst services bij verschillende klanten, vind ik geweldig”
Hanneke
Receptioniste

Multidisciplinaire medewerkers

Trotsstreeft ernaar om haar medewerkers multidisciplinair in te zetten. Hierdoor: blijven medewerkers gemotiveerder, blijven ze bij het vakgebied, doen ervaring en kennis op en zijn zij multi inzetbaar.

Landelijk

Trots werkt landelijk en is dan ook in staat op landelijk dekking te leveren. In gevallen waarbij een hoge afname zal plaatsvinden, werven wij extra medewerkers in de regio en laten die meedraaien in onze flexpool.

Verlengstuk van uw organisatie

Bent u op zoek naar een ervaren facilitaire partner die kan optreden als verlengstuk van uw organisatie, dan gaan wij graag met u in gesprek. Onze opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk in de publieke sector en groot MKB. Trots is uw facilitaire partner die de nadruk legt op hospitality binnen haar dienstverlening. Wij zoeken actief naar verbinding binnen het facilitaire werkveld, dit doen we in co-creatie met u als opdrachtgever om te komen tot de meest ultieme vorm van dienstverlening, met als doel: Eén team, één taak met één uitstraling.

Ultieme gastvrijheidsbeleving is de kunst van het overtreffen van de verwachtingen. Oog voor detail, omdat juist de kleine, onverwachte zaken blijven hangen in de herinnering en de beleving van uw medewerkers. Zo dragen wij bij aan een unieke en gastvrije (werk)omgeving op uw locatie(s).

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl