Beheer & exploitatie

Verbinders tussen eigenaar en gebruiker

TROTS kijkt mensgericht. In onze filosofie moeten gebruikers van een gebouw zich thuis voelen. Dat bepaalt hoe wij beheer- en exploitatiemodellen ontwikkelen.

beheer exploitatie

Wij zijn vaak een spin in het web en leggen verbinding tussen gebouwgebruikers en opdrachtgever. Binnen onze concepten werken we samen op verschillende manieren. Van het volledige facilitair beheer waarbij wij de enige contractpartij zijn voor een opdrachtgever tot aan de bemensing op maat van de ontvangst services, technische services en huisvesting services.

TROTS heeft jarenlange ervaring met diverse beheer- en exploitatievormen. Zo beheren we meerdere multifunctionele accommodaties en brede scholen. Voor de Wageningen Universiteit verzorgen we de verhuur en het beheer van 900 studentenwoningen. Wij bieden diverse soorten dienstverlening:

  • TROTS verzorgt het volledig facilitair beheer: contractbeheer van de schoonmaak-, onderhoud- en overige facilitaire diensten, opzet van de BHV, verhuur en facturatie ruimtes, sleutelbeheer, communicatie, dagelijks facilitair beheer en personele bezetting van de facilitaire diensten.
  • TROTS levert alleen de personele bezetting
  • TROTS verzorgt de regie (opzet en aansturing) van het facilitair beheer

TROTS heeft de ervaring dat de volledige uitbesteding van het facilitair beheer efficiënt en doelmatig is. Wij ervaren hierbij de grootste klanttevredenheid. Eenduidige en duurzame controle op kwaliteit, service en budget is hiermee gegarandeerd.

TROTS is een duurzame partner in het beheer en de exploitatie van maatschappelijk vastgoed, commercieel vastgoed, studentenhuisvesting en het beheer van een Vereniging van Eigenaren.

Neem voor meer informatie contact op:

Anton Verbeek
Directeur

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl