VvE beheer

Huismeester houdt overzicht

TROTS is een veelzijdig dienstverlener, die zich heeft gespecialiseerd in verschillende niches, waaronder het beheer van VvE’s op basis van huismeesterdiensten.

Wij weten als geen ander dat de doelgroep van de VvE bepalend is voor de competenties, uitstraling en communicatiestijl van de huismeester. Algemeen kunnen wij aangeven dat onze huismeesters, flexibel, representatief, service- en klantgericht zijn. Ze zijn in staat om effectief te communiceren met gemeentes, buurtregisseurs, politie en uiteraard de bewoners.

Onze huismeesters kunnen kleine technische werkzaamheden zelf verrichten. Daarnaast zal de huismeester de leveranciers aansturen en controleren op hun werkzaamheden.

_

Anton Verbeek
Directeur

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl