Facilitair regiepartner

Integrale aansturing van alle facilitaire diensten

Om facilitaire diensten goed op elkaar af te stemmen biedt TROTS zich aan als regiepartner. Zo haalt u het beste rendement en voorkomt u tijd- en energieverspilling.

Een goede regieorganisatie draagt bij aan een prettige werkbeleving. Als partners is het belangrijk dat er onderling vertrouwen en commitment bestaat. TROTS investeert in hechte relaties en heeft als belofte om duurzaam te faciliteren.

De opdrachtgever voert regie op prestaties en bepaalt strategie en beleid. TROTS zorgt voor de doorvertaling en uitvoering op tactisch en operationeel niveau. Hierbij sturen wij onze medewerkers én die van andere uitvoerende partijen aan als één team. Zo ontstaat een optimaal samenspel tussen bijvoorbeeld catering, beveiliging, schoonmaak, technisch medewerkers en receptionisten.

Van te voren bepalen we op strategisch niveau de Kritische Prestatie Indicatoren (KPI). TROTS bewaakt deze kwaliteiteisen. We hebben een aantal tools in huis om ons dienstverleningsniveau objectief te kunnen meten en inzichtelijk te maken. U ontvangt periodieke rapportages met managementinformatie. Wij delen onze facilitaire kennis en expertise graag!

“Je weet meteen waar je aan toe bent! Die nuchterheid van trots. past bij mij!”
Magda Mooibroek
hoofd Huisvesting & Facilitaire Services Gemeente Groningen

Neem contact op voor meer informatie

Anton Verbeek
Directeur

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl