Hospitality, aandacht voor jou

Trots redeneert vanuit duurzaam faciliteren en employee support management. Hospitality is de basis om u en uw medewerkers in een fijne en georganiseerde werkomgeving succesvol te laten zijn.

Hospitality

TROTS heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het implementeren van hospitality binnen diverse facilitaire disciplines. Of het nu om kantooromgevingen gaat, of om het beheer van Brede scholen of buurthuizen. Hospitality draagt bij aan het succes van de activiteiten en het rendement van de organisatie.

Hospitality zorgt ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen, en focus kunnen hebben op het geen ze die dag willen bereiken. Door een goede guest journey met elkaar te ontwikkelen, waarbij hostmanship en beleving als uitgangspositie worden genomen, kan hospitality door de gehele organisatie ingevoerd worden. van ICT, HR en facilitar.

Zowel de facility managers, gastvrouwen (receptionistes), huismeesters, schoonmaak en catering, dienen op elkaar ingespeeld te zijn en het belang van de klant voorop te stellen.

TROTS kan samen met u hospitality binnen uw organisatie invoeren, maar met onze operationele diensten, zoals, receptiediensten, hospitality services, huismeesterdiensten, techniek of beheer. Kunnen wij u ook operationeel ontzorgen binnen de hospitality omgeving.

Maak kennis met TROTS, Hospitality vanuit de kernwaarden van onze organisatie. Onze mensen zetten zich iedere dag in om de klant trots te laten zijn op zijn of haar (facilitaire) organisatie.

hospitality
“Hospitality moet in je zitten”
hospitality
Rodee
Gastvrouw TROTS

Voor meer informatie over hospitality

Iris Engelbertink
Teamcoördinator
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl