iNFacilities

Een van de pijlers onder TROTS is het voormalige iNFacilities. Een facilitaire dienstverlener met zeer uiteenlopende klanten en opdrachten.

Van volledige outsourcing van receptiediensten van dertig man, tot het autonoom beheren van multifunctionele gebouwen en complexen met studentenwoningen. iNFacilities is gespecialiseerd in ontvangst services, technische services en huisvesting services.

iNFacilities gaat verder onder de naam TROTS, maar blijft uw vertrouwde partner in facilities. Zowel operationeel als coördinerend zijn onze mensen een tijdelijke of langdurige uitbreiding van uw organisatie. Altijd aansluitend op uw core business, als onderdeel van uw bedrijfsproces.

“Wij vinden het iedere dag een uitdaging om mensen blij te maken. Daar worden wij gelukkig van!”

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl