Integrated facility management

Duurzaam door afstemming en co-creatie

Organisaties hebben op veel terreinen behoefte aan facilitaire diensten. Onze missie daarbij is om die diensten versterkend op elkaar te laten werken.

Trots Integrated Facility Management. U kunt bij ons diensten afnemen die variëren van invulling van de facilitaire regie tot aan de integrale uitbesteding van uw facilitaire organisatie. Daarnaast zijn wij een duurzame partner op het gebied van ontvangst services, security services, handyman services, technische services en huisvesting services. Hierdoor weten wij als geen ander wat er nodig is om de organisatie zowel strategisch als operationeel op het hoogste niveau te laten functioneren.

  • regie op uitvoerende facilitaire diensten
  • inkoop uitvoerende facilitaire diensten
  • kostenbesparing en overheadreductie

TROTS is gespecialiseerd in het maken van aansluiting van eigen uitvoerende diensten, regievoering en co-creatie met teams en medewerkers van onze opdrachtgevers. Onze missie daarbij is om die diensten versterkend op elkaar te laten zijn. Deze co-creatie levert synergie en verbindt interne en externe expertise.

IFM

Wij zijn een totaalaanbieder. In onze visie zijn facilitaire diensten en producten voelbaar in de hele organisatie. Ze zijn voor een groot deel verantwoordelijk voor de beleving die medewerkers, gasten en klanten ervaren. Denk aan de vrolijke glimlach van de receptioniste bij binnenkomst of de servicehostess die assisteert bij het voorbereiden van een grote vergadering met veel gasten van buitenaf.

TROTS biedt een facilitair pakket op elk gewenst niveau en benodigde omvang. Wij ontwikkelen een flexibele dienstverlening passend bij het beschikbare budget en de kwaliteitseisen. Wij ontzorgen door alle diensten onderling af te stemmen zodat het perfecte samenspel ontstaat. Daarbij sturen we continu bij op vraag en aanbod. Wij anticiperen ook op ontwikkelingen en komen proactief met voorstellen.

Door gebruik te maken van onze regie gecombineerd met door ons ingekochte uitvoerende diensten bent u verzekerd van een efficiënte uitvoering van de facilitaire processen. Wij voorzien u daarbij in een performance dashboard met accurate managementinformatie.

Teamleider facilitair bij gemeente
“One Fm dat is onze missie, korte lijnen, kwaliteit en persoonlijke aandacht.”
Teamleider facilitair bij gemeente

Neem contact op voor meer informatie

Dean Radovanovic
Business Unit manager Facility Services

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl