Interim facility manager

Facilitaire kansen verzilveren

Onze interim facility managers hebben een heldere visie op facilitaire producten en diensten.

Ze zijn in staat om organisaties snel te doorgronden. Kansen en knelpunten zetten zij om in facilitaire plannen. Daarnaast zorgen deze managers voor een efficiënte uitvoering van de verbeteringen. TROTS heeft een mensgerichte managementstijl. Onze ambitie is om medewerkers in te zetten op taken en activiteiten die ze oprecht leuk vinden en waar ze goed in zijn. Met oog voor de juiste faciliteiten om het werk goed te kunnen doen.

De facility managers van TROTS werken op een project of kunnen tijdelijk facility managers vervangen. Onze managers betrekken de opdrachtgever bij de voortgang van de opdracht. Ook ondersteunen ze bij het maken van strategische beslissingen.

Onze facility managers:

  • ontwikkelen en beheersen facilitaire processen en diensten
  • stellen strategische facilitaire (jaar)plannen op
  • vertalen jaarplannen in concrete service level agreements
  • ontwikkelen beleid op inkoop, huisvesting en werkplekinrichting
  • geven leiding aan facility management, inkoop en ICT
  • stellen rapporten op over facilitaire activiteiten
  • bewaken regelgeving

Neem contact op voor meer informatie

Arthur den Hoedt
BU-manager

referentieprojecten

Case: Nieuw Unicum
Zandvoort

Nieuw Unicum

Nieuw Unicum is een instelling die professionele ondersteuning biedt aan volwassenen met primair een lichamelijke beperking. De hoofdlocatie ligt in de Amsterdamse Waterleidingduinen in Zandvoort. Er wonen 185 mensen. Daarnaast heeft Nieuw Unicum 17 appartementen in Zandvoort-Noord, 19 appartementen in Zandvoort-Centrum,  18 appartementen in Haarlem (Meerwijk) en is er een kleinschalige woonvoorziening aan de Helmlaan in Haarlem, waarvan Nieuw Unicum vijf van de veertien appartementen tot haar beschikking heeft. Nieuw Unicum biedt ook ondersteuning aan mensen die zelfstandig wonen. Nieuw Unicum heeft als doel gesteld om zich in de komende jaren te ontwikkelen als toonaangevend expertisecentrum op het gebied van Multiple Sclerose (MS) en niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Bekijk dit project
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl