IBASX software

Het is onze drive om door slimme koppelingen tussen mens en techniek een waardevolle bijdrage te leveren aan een plezierige werkdag! Wij delen onze technologische kennis. Met u en met elkaar. Zo nemen we de innovatie mee in elke opdracht. TROTS ontwikkelt zelf IT oplossingen om gegevens over het gebruik van uw gebouw ‘real time’ boven tafel te krijgen. TROTS biedt u het online platform iBASX.

Ontdek meer

Bezettingsgraadmeting

Trots heeft een eigen afdeling die continu zoekt naar manieren om ons werk door IT makkelijker te maken. De kennis en producten die wij op dit gebied ontwikkelen, stellen wij beschikbaar aan onze opdrachtgevers en medewerkers. Inmiddels hebben wij al meer dan een miljoen objecten digitaal doorgelicht en weten welke besparingen en waardevolle aanpassingen dit heeft opgeleverd. Meten is weten!

Ontdek meer

Bezettingsgraadonderzoek

Een goed begin is het halve werk. De beste kickstart van een facilitair project is dan ook de TROTS Performance Scan. Door een helder inzicht in bezettingsgraad, activiteiten en kosten van uw gebouw, maken wij onze belofte om duurzaam te faciliteren waar. De scan levert winst op voor mens, natuur en rendement.

Ontdek meer

Telereceptie

TROTS wil dat mensen zich welkom voelen. Een glimlach of een vriendelijk woord kan een wereld van verschil maken in de beleving van een gebouw. Door mensen meteen bij binnenkomst een goed gevoel te geven, zijn wij ervan overtuigd dat we een bijdrage leveren aan een succesvol verloop van de verdere dag. De techniek helpt ons daarbij!

Ontdek meer

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl