Bezettingsgraadmeting

Duurzame kennisdeling voor een plezierige werkdag

TROTS heeft al jarenlange ervaring in het uitvoeren van bezettingsgraadmetingen en het beoordelen van de resultaten. De afgelopen jaren heeft TROTS tools ontwikkeld die dit eenvoudig en betrouwbaar maken.

Wij maken actuele data over de bezetting zichtbaar. Dat kan met onze MeetApp. Dit is een tool die ondersteunt bij het handmatig tellen van de bezetting en bepalen van de activiteiten. De metingen worden in de app voorbereid en bijvoorbeeld een student kan eenvoudig de meetronde lopen. Alle gegevens worden door ons online platform iBASX opgeslagen en verwerkt tot overzichtelijke grafieken.

meet-app bezetting meten

Door te meten wordt duidelijk of er voldoende werkplekken, bedden of parkeerplaatsen vrij zijn, vergader-, college-, of conferentiezalen onbenut zijn of dat er onnodig energie lekt in ruimtes waar niemand aanwezig is. Het is onze drive om door slimme koppelingen tussen mens en techniek een waardevolle bijdrage te leveren aan een plezierige werkdag! Onze belofte is duurzaam faciliteren. Door zorgvuldig om te gaan met ruimtegebruik, dalen de energiekosten.

Download hier factsheet bezetttingsgraadmetingen

Neem contact met mij op voor meer informatie

Klaas-Jan de Vries
Product Manager iBASX

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl