Bezettingsgraadonderzoek

Koers bepalen vanuit het beste startpunt

Een goed begin is het halve werk. De beste kickstart van een facilitair project is dan ook de TROTS Performance scan. Door een helder inzicht in bezettingsgraad, activiteiten en kosten van uw gebouw, maken wij onze belofte om duurzaam te faciliteren waar. De scan levert winst op voor mens, natuur en rendement.

Een huisvestings- en facilitair project is ingrijpend en tijdrovend. Het heeft grote invloed op de bedrijfsvoering en de resultaten. De TROTS Performance scan biedt facilitaire professionals essentiële informatie over bezettingsgraad, bedrijfsactiviteiten, gebruikerservaring en natuurlijk de kosten!

TROTS legt verbanden tussen de gegevens en vult de uitkomsten van de scan aan met adviezen. Ook presenteert TROTS de resultaten in een benchmark met vergelijkbare organisaties. Hierdoor kunt u beslissingen goed doordacht en onderbouwd nemen.

Neem contact op voor meer informatie

Arthur den Hoedt
Business Unit manager Consultancy & Detachering

_

Dieuwe Breunissen
Adviseur Workplaces

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl