Bezettingsgraadonderzoek

Koers bepalen vanuit het beste startpunt

Een goed begin is het halve werk. De beste kickstart van een facilitair project is dan ook de TROTS Performance scan. Door een helder inzicht in bezettingsgraad, activiteiten en kosten van uw gebouw, maken wij onze belofte om duurzaam te faciliteren waar. De scan levert winst op voor mens, natuur en rendement.

Een huisvestings- en facilitair project is ingrijpend en tijdrovend. Het heeft grote invloed op de bedrijfsvoering en de resultaten. De TROTS Performance scan biedt facilitaire professionals essentiële informatie over bezettingsgraad, bedrijfsactiviteiten, gebruikerservaring en natuurlijk de kosten!

TROTS legt verbanden tussen de gegevens en vult de uitkomsten van de scan aan met adviezen. Ook presenteert TROTS de resultaten in een benchmark met vergelijkbare organisaties. Hierdoor kunt u beslissingen goed doordacht en onderbouwd nemen.

Neem contact op voor meer informatie

Arthur den Hoedt
Business Unit manager Consultancy & Detachering

_

Dieuwe Breunissen
Adviseur Workplaces

referentieprojecten

Detachering senior Facilitair Adviseur/Projectleider RIBW (nu Promens Care)
Assen

Detachering senior Facilitair Adviseur/Projectleider RIBW (nu Promens Care)

TROTS heeft een senior facilitair adviseur/ projectleider geleverd. Hij is voor de RIBW-Drenthe gestart met een inkoopanalyse met als doel een advies te geven over het professionaliseren van de inkoopprocessen en een professionalisering van de facilitaire dienst. Voor de fusie tussen Stichting de Leite en de RIBW-Drenthe heeft TROTS in samenspraak met beide stichtingen alle facilitaire zaken verzorgd, waardoor beide stichtingen gezamenlijk tot een plan zijn gekomen om de facilitaire organisaties samen te voegen. Vervolgens heeft TROTS de taken overgedragen aan de nieuwe medewerkers.

Bekijk dit project
Case: Projectleiding invoering servicedesk facilitair/ FMIS implementatie
Zeeland

Projectleiding invoering servicedesk facilitair/ FMIS implementatie

De samenvoeging van de gemeentelijke brandweerkorpsen tot 1 veiligheidsregio Zeeland heeft met name voor de afdeling bedrijfsvoering en logistiek een andere invulling van de werkzaamheden tot gevolg gehad. Om te allen tijde de vrijwilligers en beroepsmedewerkers van de VRZ te kunnen faciliteren ontstond de behoefte aan een centraal meldpunt waar vragen gesteld kunnen worden op het gebied van facilitair, ICT en logistiek. Het doel van de opdracht was het standaardiseren van werkprocessen en beschikbaar maken van management informatie.

Bekijk dit project
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl