Telereceptie

Een warm welkom; kleine moeite groot plezier!

TROTS wil dat mensen zich welkom voelen. Een glimlach of een vriendelijk woord kan een wereld van verschil maken in de beleving van een gebouw. Door mensen meteen bij binnenkomst een goed gevoel te geven, zijn wij ervan overtuigd dat we een bijdrage leveren aan een succesvol verloop van de verdere dag. De techniek helpt ons daarbij!

Een warm welkom op al uw locaties. Dat kan met TeleReceptie, een concept ontwikkeld door TROTS. Vanuit een centrale positie, bijvoorbeeld het hoofdkantoor, bedient de receptionist meerdere locaties. Via een designzuil met televisiescherm en hoogwaardige microfoons is de receptionist op elke locatie zichtbaar en persoonlijk aanspreekbaar.

TeleReceptie is gastvrij, efficiënt en kostenbesparend. Ook op afstand kunnen zaken als het verstrekken van sleutels, aansturen van deuren en slagbomen, registreren van bezoekers, camerabeveiliging en routebegeleiding prima worden georganiseerd. TROTS ontwikkelt innovatieve producten in eigen huis met oog voor de mens. TeleReceptie onthaalt bezoekers op een gastvrije en aangename manier. Men voelt zich welkom!

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl