Kennissessies TROTS

Je plant een zaadje in de aarde. Je verzorgt het met water en warme zonnestralen en op een dag ontdek je nieuw leven. Een stengeltje dat snel uitgroeit tot een prachtige bloem of een heerlijke pompoen.

Je plant een zaadje in iemands hoofd. Je voedt het met inspiratie en nieuwe kennis en op een dag groeit er een idee. Klein maar fijn of misschien wel iets wereldsschokkends. Je weet het niet.

Wat we bij TROTS wel weten is dat ieder zaadje een belofte is. Wij faciliteren graag de perfecte voedingsbodem waarop ontluikende kennis kan groeien en bloeien zodat jij straks TROTS bent op de oogst. Als de kenniszaadjes zich goed ontkiemen, wees dan voorbereid!

TROTS staat klaar met raad en daad om jou naar een nog hoger niveau te tillen!

In het voorjaar van 2018 zullen wij weer kennissessies organiseren. Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer deze gaan plaatsvinden met welke onderwerpen?

Vul dan hiervoor onderstaand formulier in :

Aanmeldformulier kennissessies

  Heeft u nog vragen?

  Christel Buzing
  Commercie Binnendienst
  service & contact

  Kunnen we u verder helpen?

  Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl