NewFacts

Een van de pijlers onder TROTS is het voormalige NewFacts. Dit bedrijf richtte zich op technische innovatie binnen het facilitaire werkveld.

Met als doel een bijdrage leveren aan een duurzame samenleving. NewFacts faciliteerde het slimme werken.

Hoe kunnen we binnen de huidige tijdsgeest, zo goed mogelijk ondersteunen middels nieuwe technieken? Essentieel aan technologie is dat deze zich steeds verder ontwikkeld. TROTS wil zich onderscheiden en profileren in de markt door het leveren en continu ontwikkelen van een breed gamma aan innovatieve facilitaire diensten en producten en zet de modernste technologie in om dit te bereiken.

NewFacts

Technologie zal ook voor facility management breed geaccepteerd worden. NewFacts speelde hier al op in als leverancier van complete dienstverleningspakketten met behulp van innovatieve technologie. TROTS blijft garant staan voor deze dienstverlening en de geleverde kwaliteit.

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl