Anton Verbeek – TROTS
nieuws

Duurzaam vertrouwen in een nieuwe wereld

Van vier oude merken naar één nieuw merk: TROTS. Die transitie heb ik in 2017 echt ervaren. We zijn sterker met elkaar verbonden en dat resulteert in een mooie groei van ons bedrijf. Onze opdrachtgevers profiteren nog meer van innovatieve inzichten en slagvaardige oplossingen vanuit onze samenwerkende business units. De interne focus die we tijdens de transitie nodig hadden, zag ik afgelopen jaar steeds meer verschuiven naar aandacht voor de buitenwereld. Als één organisatie treden we nu vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet.

Lees meer
nieuws

Lean thinking in Facility Management

De Lean-filosofie is ontstaan vanuit de industrie en afkomstig van Toyota. Inmiddels wordt de filosofie steeds meer toegepast in branches buiten de industrie, waaronder die van Facility Management. Door deze introductie in nieuwe branches ontstaan vragen als: Is Lean een trend? Is Lean gewoon het gezonde boerenverstand gebruiken? Óf is het een ander woord voor bezuiniging? Maar ook: wat is dan ‘Lean Thinking’? Onze young professional Rick Wijers heeft hier een artikel over geschreven naar aanleiding van zijn afstudeeronderzoek.

Lees meer
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl