Onze opdrachtgever VGZ heeft een belangrijke ambitie gedeeld: het kantoor in Arnhem moet in 2019 het meest gezonde kantoor van Nederland zijn. Dit streven heeft zeker impact op de facilitaire services die wij voor VZG verzorgen, zoals huisvesting, technische dienst en ontvangst.

VGZ wil het meest gezonde kantoor worden volgens de certificering ‘WELL Building Standard’. Deze methodiek toetst de impact van een gebouw op de mensen in het gebouw met als doel de werkomgeving en alles wat daarbij hoort gezonder te maken. VZG gaat dit traject samen in met partners, waaronder TROTS.

De WELL Building Standard bestaat uit ruim 100 onderwerpen, ingedeeld in tien thema’s. Het geeft een meetbare prestatie van de kwaliteit van de kantooromgeving. Deze prestaties hebben onder meer betrekking op de techniek in het gebouw, zoals klimaatinstallatie en verlichting, en ook op niet-technische onderwerpen zoals voeding, ondersteunen van een gezonde privé-werk-balans en sportmogelijkheden.

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl