TROTS liet in januari van zich horen op twee facilitaire beurzen in Utrecht en Den Bosch. Veel bezoekers kwamen af op onze kennissessies, online portalen, de masseur (fit op de beurs) en de lekkere koffie.

Dean Radovanovic en Christel Buzing, TROTS beursorganisatie, kijken met een goed gevoel terug op de beursdeelname. “Ons hoofddoel was de bekendheid met onze nieuwe naam vergroten. Dat is zeker gelukt: mensen waren geïnteresseerd in het verhaal achter TROTS."

Promoten nieuwe naam en uitstraling

“De Facility For Future Beurs werd voor het eerst gehouden. Kleiner van opzet, met veel potentiële kwaliteit. Hier kwam een heel gerichte doelgroep op af. Eentje die goed bij ons past. De Vakbeurs Facilitair is groter en trekt ook een breder publiek. Fijn te zien dat onze relaties ons goed wisten te vinden op beide beurzen. Ook fijn te merken dat onze stand, nieuwe naam en uitstraling de nieuwsgierigheid trok van de beursbezoekers. De beide beurzen gaven een goede gelegenheid om veel relaties in een korte tijd te spreken en met elkaar van gedachten te wisselen over ontwikkelingen in de markt en ervaringen die daarbij horen.”

Interview mett Anton Verbeek

Toekomstgericht

TROTS belooft duurzaam te faciliteren. In de kennissessies ‘Toekomstbestendig faciliteren’ en ‘Werkomgevingen waar je blij van wordt’ konden geïnteresseerden inspiratie opdoen voor deze thema’s. De sessies zijn erg goed bezocht.

Duurzame innovatie

Via de online ICT-portals experimenteerden bezoekers met de mogelijkheden van het TROTS-systeem iBASX. “We hebben veel aanvragen gekregen voor nadere informatie over werkplekmanagement, reserveringen voor werkplekken en vergaderruimtes en dataverzameling.”

Hospitality in de praktijk

“Elke beursdag stonden negen TROTS collega’s in de stand. We hebben interessante contacten gelegd. Met een gastvrouw en barista in de stand, lieten we meteen zien hoe hospitality in de praktijk werkt. De masseur was een welkome ontspanning. Een beursbezoek is vermoeiend voor lichaam en geest. TROTS staat voor vitaliteit en na een bezoekje aan onze stand gingen beursgangers met vrolijke blik weer verder!”

Impressie van de facilitaire vakbeurs

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl