TROTS wil graag met u proosten op onze nieuwe naam en natuurlijk op een nieuw jaar vol energie. Op de woensdagen en donderdagen organiseren wij een beursborrel.

Maak op onze beursborrel kennis met onze facility professionals. Kom en ontmoet andere relaties. TROTS wil graag mensen verbinden. Door aandacht voor elkaar, in contact blijven en weten wat er speelt, ontstaan de beste samenwerkingen.

Facility for Future

TROTS organiseert op woensdag 18 en donderdag 19 januari om 16.30 uur een Beursborrel op de Facility For Future Beurs in de Brabanthallen in Den Bosch. U vindt ons op stand C4.

Vakbeurs Facilitair

We heffen met u het glas op woensdag 25 en donderdag 26 januari om 16.30 uur op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs in Utrecht. U vindt ons op stand C3.

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl