Vandaag 10 oktober is het Dag van de Duurzaamheid. Als TROTS hebben we hier op verschillende manieren bij stilgestaan.

Op de Dag van de Duurzaamheid zijn we gaan bewegen, lekker eten en hebben gelijk een goede daad voor het milieu gedaan. Samen met onze opdrachtgevers zijn we lunchwandelen op 8 locaties in Nederland. Tijdens de lunchwandeling zijn we plastic gaan prikken. En dat heeft aardig wat afval opgeleverd!

Op ons kantoor in Zwolle zijn we daarnaast ook gaan fietsen voor de Dag van de Duurzaamheid! Bij elke 25 km, zal er 1 boom worden geplant. Aan het eind van de dag hebben we 10 bomen bij elkaar gefietst.

Op de Dag van de Duurzaamheid gaan we bewegen, lekker eten en een goede daad voor het milieu doen. Samen met onze opdrachtgevers gaan we lunchwandelen op 8 locaties in Nederland. We prikken op onze tocht samen een vorkje, maar ook plastic. Als wij langs geweest zijn, ziet Nederland er weer een beetje schoner uit!

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl