Wat is er mooier dan bijdragen aan de ontwikkeling van jonge mensen? Leerlingen verkennen hun talenten het best in een inspirerende schoolomgeving, met innovatieve ICT en goede voorzieningen. TROTS gelooft in een onderwijswereld waarin leerlingen en docenten dagelijks met plezier naar school gaan. Dat lukt als je elkaar versterkt en het beste in elkaar naar boven haalt. Dat vraagt ook om specialistische facilitaire dienstverlening.

TROTS biedt facilitair advies en dienstverlening aan het voortgezet onderwijs en basisonderwijs. Onderwijsorganisaties hebben in toenemende mate te maken met druk op budgetten, schaalvergroting en multifunctionaliteit onder één dak. TROTS begrijpt deze uitdagingen en kan u helpen door de ondersteunende processen slim in te richten, effectief advies te geven of een deel van de uitvoering op ons te nemen.

Bepaal samen met TROTS waar binnen uw school efficiencywinst is te halen! Daarbij maken we keuzes op basis van: wordt het onderwijs er beter van en worden docenten en leerlingen hier gelukkig van?

TROTS is een innovatieve club. We zijn zelf een lerende organisatie. We streven ernaar onze eigen dienstverlening continu te verbeteren. We volgen en starten ontwikkelingen op ons vakgebied. Wij verspreiden onze kennis en expertise actief.

In onze factsheet leest u meer over de TROTS filosofie en dienstverlening voor het voortgezet- en basisonderwijs.

Download hier onze factsheet Onderwijs

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl