Van vier oude merken naar één nieuw merk: TROTS. Die transitie heb ik in 2017 echt ervaren. We zijn sterker met elkaar verbonden en dat resulteert in een mooie groei van ons bedrijf. Onze opdrachtgevers profiteren nog meer van innovatieve inzichten en slagvaardige oplossingen vanuit onze samenwerkende business units. De interne focus die we tijdens de transitie nodig hadden, zag ik afgelopen jaar steeds meer verschuiven naar aandacht voor de buitenwereld. Als één organisatie treden we nu vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet.

Samen

Dat zelfvertrouwen komt ons goed van pas om ons voor te bereiden op de nieuwe werkelijkheid. Onze opdrachtgevers komen met uitgebreidere en complexere vraagstukken en leggen steeds meer verantwoordelijkheid bij ons neer. Die pakken we natuurlijk graag en enthousiast op. Het verduurzamen van de facilitaire bedrijfskolom is daarmee echt een coproductie geworden, waarbij wij als partner al vroeg om tafel worden gevraagd. Samen brengen we de circulaire economie in 2018 echt goed aan het draaien!

Vitaal

Mensen excelleren in vitale werkomgevingen. Wij voelen de opdracht om steeds meer werkomgevingen in Nederland positief te veranderen. Daarbij krijgen we ook mooie kansen geboden. In 2017 spraken meerdere opdrachtgevers hun vertrouwen in onze visie uit en tekenden met ons een vervolg- of een nieuw contract. Dat geeft een fijne startpositie voor het nieuwe jaar. Meer geluk en betere prestaties op de Nederlandse werkvloer is een belofte die we gaan waarmaken!

Vernieuwend

Jezelf prikkelen en verbeteren. Dat vraagt de snel veranderende wereld van ons. Medewerkers zijn op hun best in innovatieve, inspirerende en interactieve omgevingen. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar hoe je die beleving meet. Hoe onderbouwen we een begrip als ‘geluk’? In 2018 kan men van ons een spectaculaire beweging verwachten in dataverzameling en de toepassing ervan. Iets met een online service platform waarop iedere gebruiker heel eenvoudig regelt wat hij nodig heeft om zijn werk goed te doen. Inclusief een ‘tool’ die met je meedenkt en automatisch jouw voorkeuren koppelt aan jouw behoeften. Die ene fijne vergaderzaal, die aangename temperatuur, die parkeerplek, jouw favoriete bureau in de kantoortuin, dat lekkere kopje koffie bij je vergadering...één druk en je regelt het! 2018 wordt mooi!”

Wilt u ook excelleren in 2018?

Anton Verbeek
Directeur

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl