Een nieuw begin in de lente? Nou, als het aan onze Business Manager Arthur ligt niet. Hij houdt liever van sterke relaties die seizoenen lang meegaan. Zowel met opdrachtgevers als met eigen TROTS-collega’s. Arthur heeft een bijzonder mooie visie op duurzaam faciliteren.

Als Arthur den Hoedt, Business Unit Manager Advies en Projectmanagement, ergens enthousiast van wordt, is het een duurzame relatie opbouwen. Met de klant én met zijn collega’s.

TROTS staat voor duurzaam faciliteren. Voor Arthur zit duurzaamheid vooral in de relatie, zowel met collega’s en partners als met opdrachtgevers en de omgeving. “Ik toon oprechte interesse in de wereld om me heen en investeer tijd in het elkaar leren kennen. Zo kom ik er niet alleen achter wat een ander drijft maar ook waar de beren op de weg zitten. Dat is voor mij de basis voor een duurzame relatie en langetermijnoplossingen.”

“Duurzaam facility management gaat tegenwoordig over de beleving van complete werkomgevingen. Het gaat al lang niet meer alleen over het leveren van soft- en hard services. Hoe het voelt als je een pand binnen stapt, en of dat aansluit bij de missie en de visie van de betreffende organisatie. Wij streven naar toekomstbestendigheid en naar effectieve inzet van grondstoffen en middelen. We hebben onze eigen kijk op de toekomstige werkomgeving. Als een bedrijf met ons mee wil gaan in die ontwikkeling, dan creëren we samen een werkomgeving die nog jaren inspirerend blijft.”

Arthur den Hoedt
“Ik blijf graag in gesprek met iedereen, ook met bestaande opdrachtgevers. Doordat je elkaar goed kent, is er onderling vertrouwen.”
Arthur den Hoedt
Arthur den Hoedt
Business Unit Manager Advies en Projectmanagement

“Ook intern zijn wij druk met duurzaamheid. Er werken eigenlijk alleen maar leuke mensen bij TROTS. We hebben allemaal een drive om echt goede oplossingen te bieden. We vinden het belangrijk dat iedereen vooral zichzelf mag zijn en gelukkig is in zijn werk. Dat betekent niet dat we niet hard werken, integendeel. Het betekent dat de focus niet alleen op inzet, op ons markaandeel en op de marge ligt. Binnen de afgesproken kaders is er veel autonomie. We dagen elkaar uit, doen ons best om open te communiceren en zijn eerlijk tegen elkaar.”

“Neem de verbinding tussen de young professionals en de senior collega’s, die is groot bij TROTS. Zij inspireren elkaar, want iedereen heeft iets te brengen en te ontvangen. Ik vind het belangrijk dat mensen zich bij ons continu kunnen ontwikkelen, zodat ze geïnspireerd blijven. Daardoor kunnen wij als TROTS leukere mensen inzetten bij onze opdrachtgevers. Ze leveren een waardevolle bijdrage, en zo ervaren zij dat zelf ook!”

“Ik blijf graag in gesprek met iedereen, ook met bestaande opdrachtgevers. Doordat je elkaar goed kent, is er onderling vertrouwen. Daardoor zijn wij in staat om van toegevoegde waarde te zijn. Zo investeer ik in een duurzame relatie en kunnen we ook samen naar de toekomst kijken.”

Arthur den Hoedt, Business Unit Manager Advies en Projectmanagement

Arthur den Hoedt
Business Unit manager Consultancy & Detachering

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl