Een nieuw begin in de lente? Nou, als het aan onze Business Manager Arthur ligt niet. Hij houdt liever van sterke relaties die seizoenen lang meegaan. Zowel met opdrachtgevers als met eigen TROTS-collega’s. Arthur heeft een bijzonder mooie visie op duurzaam faciliteren.

Als Arthur den Hoedt, Business Unit Manager Advies en Projectmanagement, ergens enthousiast van wordt, is het een duurzame relatie opbouwen. Met de klant én met zijn collega’s.

TROTS staat voor duurzaam faciliteren. Voor Arthur zit duurzaamheid vooral in de relatie, zowel met collega’s en partners als met opdrachtgevers en de omgeving. “Ik toon oprechte interesse in de wereld om me heen en investeer tijd in het elkaar leren kennen. Zo kom ik er niet alleen achter wat een ander drijft maar ook waar de beren op de weg zitten. Dat is voor mij de basis voor een duurzame relatie en langetermijnoplossingen.”

“Duurzaam facility management gaat tegenwoordig over de beleving van complete werkomgevingen. Het gaat al lang niet meer alleen over het leveren van soft- en hard services. Hoe het voelt als je een pand binnen stapt, en of dat aansluit bij de missie en de visie van de betreffende organisatie. Wij streven naar toekomstbestendigheid en naar effectieve inzet van grondstoffen en middelen. We hebben onze eigen kijk op de toekomstige werkomgeving. Als een bedrijf met ons mee wil gaan in die ontwikkeling, dan creëren we samen een werkomgeving die nog jaren inspirerend blijft.”

Arthur den Hoedt
“Ik blijf graag in gesprek met iedereen, ook met bestaande opdrachtgevers. Doordat je elkaar goed kent, is er onderling vertrouwen.”
Arthur den Hoedt
Arthur den Hoedt
Business Unit Manager Advies en Projectmanagement

“Ook intern zijn wij druk met duurzaamheid. Er werken eigenlijk alleen maar leuke mensen bij TROTS. We hebben allemaal een drive om echt goede oplossingen te bieden. We vinden het belangrijk dat iedereen vooral zichzelf mag zijn en gelukkig is in zijn werk. Dat betekent niet dat we niet hard werken, integendeel. Het betekent dat de focus niet alleen op inzet, op ons markaandeel en op de marge ligt. Binnen de afgesproken kaders is er veel autonomie. We dagen elkaar uit, doen ons best om open te communiceren en zijn eerlijk tegen elkaar.”

“Neem de verbinding tussen de young professionals en de senior collega’s, die is groot bij TROTS. Zij inspireren elkaar, want iedereen heeft iets te brengen en te ontvangen. Ik vind het belangrijk dat mensen zich bij ons continu kunnen ontwikkelen, zodat ze geïnspireerd blijven. Daardoor kunnen wij als TROTS leukere mensen inzetten bij onze opdrachtgevers. Ze leveren een waardevolle bijdrage, en zo ervaren zij dat zelf ook!”

“Ik blijf graag in gesprek met iedereen, ook met bestaande opdrachtgevers. Doordat je elkaar goed kent, is er onderling vertrouwen. Daardoor zijn wij in staat om van toegevoegde waarde te zijn. Zo investeer ik in een duurzame relatie en kunnen we ook samen naar de toekomst kijken.”

Arthur den Hoedt, Business Unit Manager Advies en Projectmanagement

Arthur den Hoedt
BU-manager

referentieprojecten

Case: ESA Controlled Quality Veal Apeldoorn
Apeldoorn

ESA Controlled Quality Veal Apeldoorn

ESA verkoopt een breed assortiment van kalfsvleesproducten, afgestemd op de wensen van de klanten. ESA levert haar kalfsvlees aan vele relaties over de gehele wereld. De kalfsvlees-producten vinden hun weg naar de groothandel, retail, foodservice en de vleesverwerkende industrie. ESA is onderdeel van VanDrie Group. VanDrie Group is wereldmarktleider in kalfsvlees en is nog altijd een bedrijf dat gebouwd is op de beste familietradities.

Bekijk dit project
Projectmanager huisvesting Naturalis
Leiden

Projectmanager huisvesting Naturalis

Algemene omschrijving opdracht De opdracht betrof het verwerven van een tweetal externe locaties voor de Botanie collectie en haar onderzoekers en collectiebeheerders. Vanuit een tweetal bestaande locaties in Leiden en in Wageningen werden de collecties verhuisd waarna nu de mogelijkheid bestaat om de collecties te concentreren. Aansluitend konden collecties vanuit andere locaties worden overgebracht naar de nieuwe panden en de oude panden worden afgestoten. De oppervlakte van de twee nieuwe externe locaties bedraagt respectievelijk 5.400 m² en 3.000 m². Daarnaast zijn de alcoholcollecties (collecties op sterk water) samengevoegd in de collectietoren. Ook deze collectie onderdelen waren elders ondergebracht. Het opslaan van een alcoholcollectie kan alleen onder specifieke installatietechnische voorwaarden plaatsvinden. Om deze voorwaarden te realiseren zijn eerst de verdiepingen ontruimt waarna de voorzieningen aangebracht konden worden en tenslotte de alcohol collectie kon worden ingehuisd. Uitgevoerde werkzaamheden Haalbaarheidsonderzoek alternatieve locaties; Verhuizing van alcoholcollecties (440 m²), Botanische collectie (150.000 dozen), bibliotheek (5.000 m¹) en 120 medewerkers; Opstellen huisvestingsanalyse vastgoed Naturalis Biodiversity Center in Leiden; Beoordelen en adviseren omtrent ontwikkelingen i.r.t. geplande nieuwbouw; Projectleiding aanpassing huisvesting. Gerealiseerde doelen/ resultaten Realisatie bibliotheek en opslagruimte; Realisatie werk- en onderzoeksruimten collectiebeheerders. Toegevoegde waarde TFM De verhuizing is als gevolg van aflopende huurcontracten onder hoge tijdsdruk uitgevoerd. Een complicerende factor was een digitaliseringsproject van de collectie dat parallel hieraan wordt uitgevoerd. Dit vereiste een strakke logistieke planning. Door snel te schakelen is de projectmanager erin geslaagd de oplevering binnen de beschikbare tijd te realiseren.

Bekijk dit project
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl