Afgelopen maand was TROTS nog op een ‘plastic dieet’. Op 10 oktober, Dag van de Duurzaamheid, mag het dieet even overboord. Niet wat plastic betreft, maar qua eten mag er een bordje bij. Op de planning: een gezamenlijke TROTS-lunch waarbij elke collega een gezond lunchgerecht meeneemt…om te delen!

De gezonde lunch op 10 oktober is een ideetje van Jiska Dronkers, die binnen TROTS één van de MVO-ambassadeurs is. De ‘milieustraat’ in de keuken, de duurzame inkoop van kantoorartikelen, de biologische catering met streekproducten; Jiska laat in het TROTS kantoor een spoor achter van duurzame ‘reminders’. “Met leuke campagnes én met humor probeer ik mijn collega’s steeds bewust te maken van het feit dat we voor een betere wereld moeten zorgen.

We doen mee met landelijke acties zoals Warme Truiendag, Fiets naar je Werk-dag, het Plastic Dieet en geven daar een eigen TROTS-twist aan. Wat echt een traditie aan het worden is, is het ‘Zwerfafval prikken’. Iedere twee maanden gaan we als TROTS-collega’s met prikkers en zakken de omgeving schoonmaken. Op kantoor roep ik ook steeds: licht uit, deur dicht, verwarming lager. Je merkt dat de collega’s het oppikken. Het gesprek over duurzaamheid is hier heel levendig! "

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl