Nieuw talent dat staat te popelen om aan de slag te gaan. Dat zorgt voor inspiratie en enthousiasme bij jou op de werkvloer. In september starten ze weer: de TROTS trainees. Verwelkom ze met open armen!

Onze trainees komen net uit de studieboeken, hebben maximaal twee jaar relevante werkervaring en zijn zeer gemotiveerd om jouw organisatie te helpen. Denk hierbij aan operationele en tactische ‘employee support’ vraagstukken of als tijdelijke aanvulling van jouw team.

Een trainee van TROTS inzetten betekent een frisse kijk op je organisatie. Een enthousiaste en ambitieuze starter die staat te popelen om zich te ontwikkelen. Dat doet de trainee natuurlijk niet alleen. Door de persoonlijke begeleiding van een coach maar ook de inhoudelijke kennis van onze consultants, kan de trainee jouw organisatie van nieuwe inzichten voorzien. Onze trainees staan er niet alleen voor maar kunnen dus vertrouwen op de back-up van ervaren experts. En jij dus ook!

Wij willen met TROTS talentvolle starters op de arbeidsmarkt de kans geven zich in een optimale omgeving versneld te ontwikkelen tot junior consultants. Naast hun opdracht van 32 uur, besteden ze 8 uur aan persoonlijke- en inhoudelijke ontwikkeling.

Ben je geïnteresseerd en zie je mogelijkheden voor een TROTS Trainee binnen jouw organisatie, laat het ons weten.

referentieprojecten

Case: Nieuw Unicum
Zandvoort

Nieuw Unicum

Nieuw Unicum is een instelling die professionele ondersteuning biedt aan volwassenen met primair een lichamelijke beperking. De hoofdlocatie ligt in de Amsterdamse Waterleidingduinen in Zandvoort. Er wonen 185 mensen. Daarnaast heeft Nieuw Unicum 17 appartementen in Zandvoort-Noord, 19 appartementen in Zandvoort-Centrum,  18 appartementen in Haarlem (Meerwijk) en is er een kleinschalige woonvoorziening aan de Helmlaan in Haarlem, waarvan Nieuw Unicum vijf van de veertien appartementen tot haar beschikking heeft. Nieuw Unicum biedt ook ondersteuning aan mensen die zelfstandig wonen. Nieuw Unicum heeft als doel gesteld om zich in de komende jaren te ontwikkelen als toonaangevend expertisecentrum op het gebied van Multiple Sclerose (MS) en niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Bekijk dit project
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl