Nieuw talent dat staat te popelen om aan de slag te gaan. Dat zorgt voor inspiratie en enthousiasme bij jou op de werkvloer. In september starten ze weer: de TROTS trainees. Verwelkom ze met open armen!

Onze trainees komen net uit de studieboeken, hebben maximaal twee jaar relevante werkervaring en zijn zeer gemotiveerd om jouw organisatie te helpen. Denk hierbij aan operationele en tactische ‘employee support’ vraagstukken of als tijdelijke aanvulling van jouw team.

Een trainee van TROTS inzetten betekent een frisse kijk op je organisatie. Een enthousiaste en ambitieuze starter die staat te popelen om zich te ontwikkelen. Dat doet de trainee natuurlijk niet alleen. Door de persoonlijke begeleiding van een coach maar ook de inhoudelijke kennis van onze consultants, kan de trainee jouw organisatie van nieuwe inzichten voorzien. Onze trainees staan er niet alleen voor maar kunnen dus vertrouwen op de back-up van ervaren experts. En jij dus ook!

Wij willen met TROTS talentvolle starters op de arbeidsmarkt de kans geven zich in een optimale omgeving versneld te ontwikkelen tot junior consultants. Naast hun opdracht van 32 uur, besteden ze 8 uur aan persoonlijke- en inhoudelijke ontwikkeling.

Ben je geïnteresseerd en zie je mogelijkheden voor een TROTS Trainee binnen jouw organisatie, laat het ons weten.

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl