Samenwerken in een (open) kantooromgeving ...inspirerend? ...rumoerig? ...productief? Iedereen speelt hierin zijn eigen rol. Dat wordt pas echt duidelijk met de nieuwe TROTS game. Speel mee en ontdek jouw beste plek!

Met deze TROTS Workplace Management game ga je samen met collega’s in gesprek over hoe je op een prettige manier kunt (samen) werken in een (nieuwe) werkomgeving. Aan de hand van prikkelende vragen beoordelen jij en je medespelers situaties uit jullie dagelijkse praktijk. De vragen gaan bijvoorbeeld over wat jij nodig hebt (facilities & services), hoe jouw ideale werkplek eruit ziet en wat jouw meerwaarde is in een samenwerking.

Haal het beste uit jezelf en de samenwerking

Door deze TROTS game ontstaat een losse en ontspannen sfeer. Hierdoor is het voor de deelnemers makkelijker om met elkaar en de werkomgeving kennis te maken. Eventuele verbeterpunten aan de werkomgeving komen bovendrijven en dat stelt jullie in staat aanpassingen te doen zodat iedereen zich thuis voelt en het beste uit zichzelf kan halen.

Let the game begin!

Belangstelling voor het spel? Neem dan contact op met info@trots.nl voor de mogelijkheden.

Per groep van 6-8 spelers heb je één spel nodig.

Onze consultants helpen je graag het spel te coördineren en te begeleiden. Zij hebben ervaring in het voorbereiden en meenemen van medewerkers die gaan werken in een nieuwe werkomgeving. Uiteindelijk is ons doel samen met de organisatie een werkomgeving te creëren waar medewerkers blij van worden.

Deze begeleiding bestaat uit:

  • de voorbereiding (uitnodiging + tekst voor de medewerkers die het spel gaan spelen en de plattegronden van de (nieuwe) werkomgeving),
  • de begeleiding en coördinatie van het spel (aan de hand van voorbeelden en ervaringen uit de praktijk geven we inzicht),
  • de evaluatie (we kijken samen terug op het spel en maken een set aan afspraken/ spelregels die de teams met elkaar gemaakt hebben om het werken in de (nieuwe) werkomgeving nog leuker te laten zijn).

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl