Vorige week heeft de kennissessie 'Samen Vitaal Vernieuwen' plaatsgevonden in Groningen. De jaarlijks terugkerende kennissessie is een initiatief van het TROTS team Noord. Kijk hier voor een korte impressie van deze dag:

De deelnemende partijen waren dit jaar Health2Work en Het Nieuwe Ontwerpen.

Het programma bestond uit een discussie in een RTL Late Night setting, waarbij vitaliteit en gezondheid binnen de werkomgeving werden besproken. Daarnaast gaven alle partijen een relavante workshop, waarin het thema vitaliteit vanuit verschillende kanten werd belicht.

Gezondste kantoor van Nederland

TROTS collega Frans Wip gaf een workshop waarin hij toelichtte hoe hij zijn opdrachtgever VGZ helpt, om via nudging op vitaliteit in 2019 het gezondste kantoor van Nederland te worden.

Bie de Buuf

De kennissessie vond plaats op een bijzondere locatie, genaamd Bie de Buuf in de Oosterparkwijk in Groningen. Deze locatie dient als buurtrestaurant en ontmoetingsplek, waar mensen met een kleine portemonnee kunnen genieten van een driegangen menu. Op deze gave lcoatie staat duurzaamheid en mensen met elkaar in verbinding brengen centraal.

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl