Op 23 maart heeft de koning een werkbezoek gebracht aan de HSD campus in Den Haag. TROTS draagt een steentje bij aan het succes van de campus.

Donderdag 23 maart heeft de Koning een werkbezoek gebracht aan de Hague Security Delta Campus (HSD). De HSD Campus is het nationaal innovatiecentrum van het Nederlandse veiligheidscluster, met living labs, ontmoetings-, en opleidingsfaciliteiten, flexibele kantoor- en vergaderruimtes. Hier werken bedrijven, overheden en kennisinstellingen uit het hele land samen om producten, diensten en kennis te ontwikkelen voor een veilige wereld.

Koning Willem-Alexander sprak met vertegenwoordigers van betrokken organisaties en met de dagelijkse leiding van HSD. Daarna volgde een rondleiding over de campus en maakte hij kennis met vier initiatieven binnen HSD: de Cyber Security Academy, SAM de security robot, het Nationaal Cyber Testbed en Sweetie 2.0.

TROTS draagt ook zijn steentje bij aan het succes van de HSD campus! TROTS verzorgt hier de Campus Manager en de receptiedienst. Sinds kort maakt de campus ook gebruik van een nieuwe reserveringstool die het reserverings- en facturatieproces sterk vereenvoudigd heeft. Deze tool, onderdeel van iBASX, maakt het reserveringsproces voor de huurders en receptie nog gebruiksvriendelijker!

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl