Op 23 maart heeft de koning een werkbezoek gebracht aan de HSD campus in Den Haag. TROTS draagt een steentje bij aan het succes van de campus.

Donderdag 23 maart heeft de Koning een werkbezoek gebracht aan de Hague Security Delta Campus (HSD). De HSD Campus is het nationaal innovatiecentrum van het Nederlandse veiligheidscluster, met living labs, ontmoetings-, en opleidingsfaciliteiten, flexibele kantoor- en vergaderruimtes. Hier werken bedrijven, overheden en kennisinstellingen uit het hele land samen om producten, diensten en kennis te ontwikkelen voor een veilige wereld.

Koning Willem-Alexander sprak met vertegenwoordigers van betrokken organisaties en met de dagelijkse leiding van HSD. Daarna volgde een rondleiding over de campus en maakte hij kennis met vier initiatieven binnen HSD: de Cyber Security Academy, SAM de security robot, het Nationaal Cyber Testbed en Sweetie 2.0.

TROTS draagt ook zijn steentje bij aan het succes van de HSD campus! TROTS verzorgt hier de Campus Manager en de receptiedienst. Sinds kort maakt de campus ook gebruik van een nieuwe reserveringstool die het reserverings- en facturatieproces sterk vereenvoudigd heeft. Deze tool, onderdeel van iBASX, maakt het reserveringsproces voor de huurders en receptie nog gebruiksvriendelijker!

referentieprojecten

denso europe weesp
Weesp

Denso Europe

DENSO is een toonaangevende fabrikant van auto- en niet- auto-onderdelen voor de original equipment manufacturers ( OEM’s ) en de vervangingsmarkt. Als zodanig leveren wij alleen dealers en niet de particuliere markt. In 1973 opende DENSO zijn eerste bedrijf in Europa. Het succes van DENSO in Europa in de zeer competitieve autobranche als de robot sector is het gevolg van een combinatie van lokale expertise met het beste van de wereldwijde resources.  Ons Europese hoofdkantoor is gevestigd in Nederland . Hier hebben we ook onze Nederlandse verkoopmaatschappij . Onze belangrijkste Europese klanten zijn : Ford, Volvo, BMW, Volkswagen, Daimler, Fiat, Peugeot en Renault. Andere verkoop bedrijven zijn gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Duitsland, Rusland, Zweden en België.

Bekijk dit project
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl