Deze maand zijn er twee nieuwe Young Professionals gestart bij TROTS! De komende anderhalf jaar zullen zij worden klaargestoomd in het facilitaire werkveld en opgeleid tot facilitaire adviseurs. Maak kennis met Shenna de Bruin en Joyce Bolhuis!

Shenna de Bruin

“Ik ben Shenna, 22 jaar en ik woon in Alphen aan de Rijn. Bij het zien van de Young Professional vacature was ik direct enthousiast. Het Young Professional programma geeft mij namelijk de kans om mijn passie voor organiseren te combineren met het leveren van facilitaire oplossingen aan klanten. De combinatie van werken en kennis opdoen door middel van maandelijkse trainingen vind ik interessant. Ik ben erg leergierig en vind het fijn om mijzelf te blijven ontwikkelen. Ik heb een onbevangen blik richting het facilitaire werkveld en ga graag een uitdaging aan. Daarnaast ben ik door mijn ervaring in de evenementenindustrie zeer stressbestendig en flexibel inzetbaar. Het achterhalen van de behoeftes van elke klant is iets waar ik veel energie uit haal. Bij het team workplace management zit ik dan ook goed op mijn plek!”

“Het achterhalen van de behoeftes van elke klant is iets waar ik veel energie uit haal. Bij het team workplace management zit ik dan ook goed op mijn plek!”
Shenna de Bruin
Young professional

Joyce Bolhuis

”Ik ben Joyce, 24 jaar en ik woon in het mooie en gezellige Utrecht. Ik hou van gezelligheid, ben zorgzaam en hou ervan om mensen blij te maken. Ik interesseer mij voor het realisatieproces van een gezonde werk-en verblijfsomgeving. Dit is de reden waarom het werken voor TROTS mij zo leuk lijkt. Toen de vacature voor het Young Professional programma online kwam, heb ik geen moment getwijfeld om te solliciteren. Het Young Professional programma spreekt mij aan, omdat het een combinatie is van werken, opleiding en persoonlijke begeleiding. Wanneer klanten zoeken naar een betrokken persoon, zitten ze bij mij goed. Ik heb altijd oog voor de belangen van een klant. Het maakt niet uit of het om grote of kleine belangen gaat: ik behandel iedere opdracht met passie en nauwkeurigheid ”

“Ik heb altijd oog voor de belangen van een klant. Het maakt niet uit of het om grote of kleine belangen gaat: ik behandel iedere opdracht met passie en nauwkeurigheid.”
Joyce Bolhuis
Young Professional

Linda van Zeist is de derde Young Professional die dit jaar zal gaat starten bij TROTS. Linda start het traineeship in juli, en zal zich dan natuurlijk ook via de website voorstellen.

Wilt u meer weten over ons Young Professional programma. Neem dan contact op met:

Daniël Mestebeld
Managing Senior Young Professional Programma

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl