Per 1 september zijn er vier enthousiaste toppers bij TROTS gestart: Evita Berkouwer Linda de Bruijn, Sven Waltmans en Marleen Werkhoven.

“Door middel van creativiteit en positieve energie een bijdrage leveren aan het advies voor een werkomgeving waar de werknemer zich gelukkig voelt.”
Evita Berkouwer
Evita | 21 jaar | HBO Facility Management
“Vanuit een frisse blik organisaties en medewerkers meenemen in het creëren van een ontzettend fijne werkplek en werkomgeving.”
Marleen Werkhoven
Marleen | 25 jaar | HBO Facility Management Master Human Resource Management
“In een team of individueel gave uitdagingen aangaan met opdrachtgevers en daarbij zoveel mogelijk leren van elkaar!”
Sven Waltmans
Sven | 23 jaar | HBO Facility Management
“Met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen, organisaties helpen bij facilitaire vraagstukken om de toegevoegde waarde van FM te vergroten.”
Linda de Bruijn
Linda | 25 jaar | HBO Facility Management Master Strategic Management

“Als je de manier waarop je naar dingen kijkt verandert, veranderen de dingen waar je naar kijkt”

Wat kunnen deze Young Professionals voor uw organisatie betekenen? Als pas afgestudeerde brengen ze een frisse blik in uw organisatie, denken zij na over het ‘waarom’ en nemen niet alles als vanzelfsprekend aan. Daarnaast zijn ze proactief en staan ze te springen om aan de slag te gaan. Uiteraard worden ze daarbij begeleid door een coach en vergaren zij inhoudelijke kennis door kennissessies met verschillende consultants.

Meer over het programma weten? Kijk dan snel op https://www.trots.nl/ons-traineeship.

U kunt voor meer informatie contact opnemen met

Daniël Mestebeld
Managing Senior Young Professional Programma

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl