Per 1 september zijn er vier enthousiaste toppers bij TROTS gestart: Evita Berkouwer Linda de Bruijn, Sven Waltmans en Marleen Werkhoven.

“Door middel van creativiteit en positieve energie een bijdrage leveren aan het advies voor een werkomgeving waar de werknemer zich gelukkig voelt.”
Evita Berkouwer
Evita | 21 jaar | HBO Facility Management
“Vanuit een frisse blik organisaties en medewerkers meenemen in het creëren van een ontzettend fijne werkplek en werkomgeving.”
Marleen Werkhoven
Marleen | 25 jaar | HBO Facility Management Master Human Resource Management
“In een team of individueel gave uitdagingen aangaan met opdrachtgevers en daarbij zoveel mogelijk leren van elkaar!”
Sven Waltmans
Sven | 23 jaar | HBO Facility Management
“Met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen, organisaties helpen bij facilitaire vraagstukken om de toegevoegde waarde van FM te vergroten.”
Linda de Bruijn
Linda | 25 jaar | HBO Facility Management Master Strategic Management

“Als je de manier waarop je naar dingen kijkt verandert, veranderen de dingen waar je naar kijkt”

Wat kunnen deze Young Professionals voor uw organisatie betekenen? Als pas afgestudeerde brengen ze een frisse blik in uw organisatie, denken zij na over het ‘waarom’ en nemen niet alles als vanzelfsprekend aan. Daarnaast zijn ze proactief en staan ze te springen om aan de slag te gaan. Uiteraard worden ze daarbij begeleid door een coach en vergaren zij inhoudelijke kennis door kennissessies met verschillende consultants.

Meer over het programma weten? Kijk dan snel op https://www.trots.nl/ons-traineeship.

U kunt voor meer informatie contact opnemen met

Daniël Mestebeld
Facility Professional

referentieprojecten

Case: Teijin Aramid Arnhem
Arnhem

Teijin Aramid Arnhem

Teijin Aramid is een internationale onderneming die wereldwijd aramidegarens, -vezels en -pulp levert onder de handelsnamen Twaron, Technora,  Sulfron en Teijinconex. Twaronen Sulfron worden door Teijin Aramid in Nederland geproduceerd. Technora en Teijinconex worden in Japan geproduceerd. Aramide kent allerlei toepassingen, zoals in auto’s (banden, slangen, riemen), in de lucht- en ruimtevaart, de civiele techniek, de bouw, vrijetijdsartikelen (bv boten), beschermende kleding (kogel-, brand- en steekwerende kleding), glasvezelkabels, frictie- en afdichtingsmaterialen en nog veel meer. Als pionier en marktleider in aramide werken ze samen met hun klanten aan innovatieve oplossingen voor nu en de toekomst.

Bekijk dit project
Case: Bodedienst en SD, Gemeente Zwolle
Zwolle

Bodedienst en SD, Gemeente Zwolle

Gemeente Zwolle is een professionele, betrouwbare en ambitieuze gemeente die meedenkt, transparant werkt en de kracht van andere partners gebruikt om haar doel te bereiken en daarmee midden in de samenleving staat. Zij streven naar succes van de stad en haar burgers en leggen daarbij de lat hoog. Gemeente Zwolle is op zoek naar erkenning en komen vanuit leerervaringen, innovatie en samenwerking tot vergroting van ons succes. Iedereen die met hen samenwerkt wordt daarin serieus genomen. Het bereiken van het gezamenlijk resultaat staat de gemeente daarbij voor ogen. Uitgangspunt hierbij vormt rolvastheid. Met respect voor een ieders rol en expertise draagt de gemeente bij aan het gemeenschappelijk doel: de kwaliteit en duurzaamheid van de Zwolse samenleving.

Bekijk dit project
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl