Nog eenvoudiger reserveren en factureren! TROTS heeft voor The Hague Security Delta (HSD) campus een reserveringstool ontwikkeld. Van deze tool kunt ook u gebruik maken via ons systeem iBASX.

Van de gemeente Den Haag heeft TROTS de opdracht gekregen een reserveringstool te implementeren voor HSD Campus. Deze tool maakt onderdeel uit van het systeem iBASX (facility apps en software) en is verder doorontwikkeld voor HSD Campus. De tool is in gebruik genomen en is ook op maat te maken voor andere organisaties.

Het reserverings- en facturatieproces is met de implementatie van de tool sterk vereenvoudigd en er komt direct managementinformatie beschikbaar over het gebruik van de ruimten. De tool maakt het reserveringsproces voor de huurders en receptie nog gebruiksvriendelijker!

Geïnteresseerd in de vernieuwende reserveringstool?

Klaas-Jan de Vries
Product Manager iBASX

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl