TROTS-collega Ed Bobeldijk en zijn team beheren en onderhouden al jaren het multifunctioneel gebouw De Kreek in Hoorn. Speciaal voor Kerst zet het team zich in voor kinderen uit gezinnen die gebruik maken van de voedselbank. Doet u mee en zorgt u voor een cadeautje onder de kerstboom?

“Vorig jaar zijn wij begonnen met een kerstactie”, aldus Ed Bobeldijk. “We hangen kaartjes in onze kerstboom met een wens. Vorig jaar ging het om bioscoopkaartjes. Elke tiener heeft toen twee bioscoopkaartjes gehad. Deze wenskaartjes hangen ook dit jaar weer in de boom. De actie loopt tot 19 december. 20 December worden de cadeautjes opgehaald voor de kinderen.

TROTS kerstactie

Als u mee wilt helpen aan deze actie kan u het volgende doen: koop een cadeau voor een kind en pak het leuk in. Op de verpakking geeft u aan: meisje of jongen en leeftijd. Als u wilt weten in welke leeftijdcategorie nog behoefte is aan cadeautjes, kunt u een kaartje uit onze boom halen die in de Kreek staat.

Als u een cadeautje hebt gekocht en langs wilt brengen kan dat. U meldt zich bij de balie in de Kreek en u mag dan het cadeautje onder de boom neerleggen. Wij zorgen dat de voedselbank dit op tijd krijgt. U kunt ook cadeautjes opsturen.


De MFA de Kreek
tav Ed Bobeldijk (Puur for kids actie)
Meetketting 2
1689XD Zwaag

Neem voor meer informatie contact op met:

Ed Bobeldijk
Hoofd Beheerder

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl