Werk je in een duurzame groene omgeving? Dan slaap je beter en ben je overdag productiever. Dat bevestigt onderzoek aan de universiteit van Harvard.

Slapen met warm weer is voor veel mensen een probleem. Als de thermometer tropische waarden aangeeft, heeft zelfs zo’n 75% van de Nederlanders slaapproblemen. Zo’n gebrekkige nachtrust heeft invloed op ons energieniveau overdag.

In een nieuwe studie hebben Amerikaanse wetenschappers van Harvard verschillende gebouwaspecten onderzocht, zoals verlichting, thermisch comfort, luchtkwaliteit, ventilatie, geluid en vocht. Het blijkt dat personen die in groene (duurzame) gebouwen werken tot 26% hoger scoren op kennis- en functietesten, ze hebben 30% minder symptomen van het sickbuidling syndrom en hun slaapkwaliteit is 6% hoger.

Die 6% extra slaapkwaliteit is winst voor het hele jaar, maar kan voor veel werknemers juist in de zomerse nachten het verschil maken!

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl