TROTS biedt de mogelijkheid om te starten als Trainee. Een start als trainee biedt de deelnemers een uiterst solide basis voor een snelle start van zijn of haar carrière. Momenteel zijn er binnen TROTS vier Trainees actief. Middels een blog geven ze een kijkje in het leven van een Trainee. Deze keer de Trainee blog door Eva Vissia over teamwork.

Ken je dat gevoel? Je leven is steady en stable, op alle fronten eigenlijk wel. Een baan in je vakgebied en een druk sociaal leven met fijne mensen om je heen. Maar ondanks deze stabiliteit en zekerheid heb je toch een beetje een onrustig gevoel, een gevoel van verlangen naar net dat beetje meer; meer uitdaging, meer verantwoordelijkheden en misschien ook wel wat meer onzekerheid en afwisseling.

Vroeger wist ik zeker wat ik later wilde worden; dolfijnentrainster. Een droom voor veel meisjes van die leeftijd denk ik. Totdat ik een profiel moest kiezen op de middelbare school welke richting ik op wilde.. Wat wilde ik later worden? Waar was ik goed in? Wat vond ik tof om te doen? Kortom, paniek! Dan maar een breed pakket met extra vakken.
Zo gezegd, zo gedaan.

Zo, diploma voor Voortgezet Middelbaar Onderwijs in de pocket en genieten van de vakantie dacht ik. ERROR! In plaats daarvan ging ik naar open dagen van Hogescholen en Universiteiten voor een vervolgopleiding. Toen ik bij de open dag was van de opleiding Facility Management dacht ik; ‘This is it’. Huppakee, inschrijven voor de opleiding Facility Management.
Zo gezegd, zo gedaan.

Een nieuwe stad, een nieuwe school en een andere omgeving. Dat was even wennen zeg! Daarnaast kwam het studentenleven ook om de hoek kijken. Als ik nu terug kijk heb ik vier fantastische jaren gehad tijdens de opleiding en de tijd als student optimaal benut. In 2014 heb ik mijn afstudeerscriptie geschreven voor AkzoNobel en mijn diploma behaald. En toen? Zoeken naar een passende baan in de facilitaire dienstverlening.
Zo gezegd, zo gedaan.

Al vrij snel ging ik aan de slag als Inkoper bij een logistiek bedrijf. Ik heb hier ruim een jaar met plezier gewerkt en had alles onder controle, steady en stable. Totdat ik dat onrustige gevoel ervaarde wat ik bovenaan mijn blog beschrijf. Ik ben me gaan oriënteren op de arbeidsmarkt en daar was het Traineeship voor Young Professionals! Solliciteren en.. aangenomen!
Zo gezegd, zo gedaan

Nu, ruim een jaar later, ben ik halverwege het Traineeship bij TROTS.
Is nu dan alles weer steady en stable? Tot op zekere hoogte, maar in het vakgebied van consultants ervaar je continu nieuwe prikkels en geen een dag is hetzelfde. Ik kom bij verschillende opdrachtgevers door heel het land en heb veel diversiteit in opdrachten en werkzaamheden. Het verlangen naar meer uitdaging, afwisseling en ergens onderdeel van zijn, heb ik gevonden.
Waar ik, voordat ik bij TROTS kwam werken, voor mijn gevoel erg zelfstandig werkte, ben ik nu onderdeel van een hecht team consultants. Een team van consultants met veel ervaring en expertise, waar de drempel om collega’s te benaderen laag is en waar eenieder voor je klaar staat.

Ik vind dit wel een beetje te vergelijken met een voetbalteam. Ieder een zelfstandige positie in het veld maar toch samen doelpunten maken – resultaten boeken. Ieder met een andere positie in het veld door opgedane kennis en ervaring waardoor we elkaar versterken. En bovenal, overwinningen en successen worden gevierd met elkaar.

“Ik voel me een basisspeler in het veld bij TROTS en dat voelt fantastisch!”

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl