Trots heeft in 2014 haar naam verbonden aan het project om het skelet van T.rex naar Nederland te halen. Op 9 september jl. is de tentoonstelling door minister Jet Bussemaker geopend.

Financiële bijdrage

TROTS heeft in het verleden een aantal mooie opdrachten mogen uitvoeren voor Naturalis Biodiversity Center in Leiden. TROTS en Naturalis zijn in 2014 een overeenkomst aangegaan waarbij TROTS een aantal jaren een financiële bijdrage levert om het project mogelijk te maken om het skelet van de T-Rex naar Nederland te halen.

Opening

Op 9 september jl. was het dan zover. Jet Bussemaker, minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen opende de tentoostelling T.rex in Town bij Naturalis. In de tentoonstelling T. rex in Town waan je je te midden van bewegende dinosaurussen. In een zaal met interactives leer je onder andere hoe sterk T. rex was en hoe snel ze kon rennen. In het Dinolab wordt gedemonstreerd hoe vervolgens de botten geprepareerd worden.

Wij zijn blij dat wij hier een mooie bedrage aan hebben kunnen leveren.

De tentoonstelling is van 10 september 2016 tot en met 5 juni 2017 te bezichtigen in Leiden.

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl