We kiezen ervoor om vanaf nu verder te gaan onder één sterke naam: TROTS! We zijn al ruim 18 jaar actief als dienstverlenende organisaties. Onze services zijn bekend onder de labels TFM, iNFacilities, NewFacts, en Facility Match.

We werken intensief met elkaar samen, iedere werkmaatschappij met zijn eigen expertise, ervaring en visie. We zijn samen toegegroeid naar de bloeiende organisatie die we vandaag de dag zijn. We kunnen niet zonder elkaar en we hebben besloten onze krachtenbundeling veel meer zichtbaar te laten zijn.

Wij zijn TROTS! Wij realiseren gezonde werk- en verblijfomgevingen. Daarbij kijken we naar het totaalplaatje van Facility Management, Huisvesting, ICT en Human Resource Management. Hiermee zijn we jaren geleden als pionier in Nederland gestart en inmiddels is TROTS een organisatie van 300 man/vrouw sterk. Mensgerichte ontwikkeling, technische innovatie en kennisdelen bepalen nog steeds ons karakter en onze bedrijfskoers.

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl