Goudse Verzekeringen deed de TROTS duurzaamheidscan huisvesting en was content met het goede inzicht in de verbeterkansen. Onze scan combineert twee internationale methodieken om de duurzame prestaties van gebouwen (BREEAM) en mensen (WELL) in kaart te brengen. Ook weten waar jouw duurzame kansen liggen?

Meer inzicht in verbeterkansen voor huisvesting en onderhoud

In het optimaliseren / continueren van huisvesting (en bijbehorende installaties) maken organisaties vaak gebruik van een meerjarenplan en onderliggende conditiemeting. De capaciteitsvraag (zoals aantal werkplekken) en de beheersing van de energie- en onderhoudskosten vormen vooral het vertrekpunt voor verbetervoorstellen. Daarmee doe we de integrale en duurzame waarde van huisvesting tekort, vinden wij bij TROTS. Daarom zetten wij de TROTS duurzaamheidscan in voor een volledig beeld van wat huisvesting en onderhoud uw organisatie kunnen bieden.

Waardecreatie door integrale visie op huisvesting

Huisvesting draagt bij aan het welbevinden (en daarmee tevredenheid en waardecreatie) van uw medewerkers of gebruikers van het gebouw. Door met een integrale blik te kijken naar gebouwen (en installaties), zetten we huisvesting in om meervoudige waarde te creëren; voor mens (verhogen gebruikerstevredenheid), milieu (verlaging CO2 impact), en financieel resultaat (minder kosten, meer waarde). TROTS helpt organisaties om dit inzicht te creëren met de TROTS duurzaamheidscan.

Internationale methodieken gecombineerd

De TROTS duurzaamheidscan combineert twee internationale methodieken om de duurzame prestaties voor gebouwen (BREEAM) en mensen (WELL) inzichtelijk te maken. De scan kan ook goed worden gecombineerd met een MJOP-conditiemeting.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem voor meer informatie contact op met Gerrit Jan Vaatstra

Gerrit Jan Vaatstra
Adviseur Huisvesting

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl