TROTS gaat verder onder de vlag van HEYDAY Facility Management. Beide bedrijven zijn ervan overtuigd samen sterker te staan in de missie om organisaties te helpen met het realiseren van hun strategische doelen via het facilitair bedrijf.

Dankzij de krachtenbundeling vergroot HEYDAY haar slagkracht. Onder de naam van HEYDAY kunnen de bedrijven beter inspelen op klantwensen en de marktdynamiek. De overname van TROTS is een logische stap in de groeistrategie van HEYDAY en betekent een verdere versteviging van haar positie in de facilitaire markt.

De bedrijfscultuur van TROTS en die van HEYDAY kent veel gelijkenis. Ondernemerschap en focus op gelukkige en vitale medewerkers zitten diep in het DNA van beide organisaties. Mensgerichte ontwikkeling, technologische innovatie en duurzaamheid bepalen bij beide partijen de bedrijfskoers. Vanuit deze synergie hebben de bedrijven elk afzonderlijk ingezet op gebouwen beter en mensen gelukkiger maken. Door de overname komen deze kennis, expertise en ervaring nu bij elkaar. TROTS en HEYDAY zetten voortaan als één organisatie in op het oplossen van facilitaire vraagstukken.

HEYDAY en TROTS

Top 3 positie

Beide bedrijven kennen veel overeenkomsten en zijn complementair aan elkaar. De toevoeging van de consultancy en detacheringsactiviteiten van TROTS positioneert HEYDAY in de top drie van Nederland op dit gebied. Bovendien betekent de acquisitie een uitbreiding van het klantportfolio. Waar TROTS een stevige positie heeft in de publieke sector, rekent HEYDAY de Top-500 organisaties tot haar kernportfolio. In de portefeuille van TROTS zijn MKB-bedrijven met een kleinere facilitaire bandbreedte goed vertegenwoordigd. Begin dit jaar heeft HEYDAY succesvol de koers ingezet om deze opdrachtgevers ook te bedienen. HEYDAY is getransformeerd van inkooporganisatie van facilitaire diensten naar facilitair kennispartner en aanjager van innovatie.

Bob Mols, HEYDAY, algemeen directeur.
“Nu we onze kennis en expertise delen, gaan we in de volgende versnelling.”
Bob Mols, HEYDAY, algemeen directeur.
Bob Mols
Algemeen directeur HEYDAY

Technologische innovatie

Bob Mols, algemeen directeur van HEYDAY: “De naam HEYDAY betekent ‘bloei- en groeitijd’. Dat geldt uiteraard voor onze klanten, maar ook voor onszelf. TROTS is een bloeiende organisatie die de positie van HEYDAY in de facilitaire wereld versterkt. Nu we onze kennis en expertise delen, niet in de laatste plaats op het gebied van technologische innovatie, gaan we in de volgende versnelling. Wij zien dat de marktvraag is veranderd. Met elkaar kunnen we hier beter op inspelen en verder groeien. Dat is onze topprioriteit in de dynamische facilitaire wereld die steeds verder consolideert.”

Anton Verbeek, algemeen directeur TROTS
“Onder de vlag van HEYDAY gaan we vol vertrouwen de toekomst tegemoet.”
Anton Verbeek, algemeen directeur TROTS
Anton Verbeek
Algemeen directeur TROTS

Vol vertrouwen

“Onder de vlag van HEYDAY gaan we vol vertrouwen de toekomst tegemoet”, zegt Anton Verbeek, algemeen directeur van TROTS, die in het management team van HEYDAY plaatsneemt. “TROTS is jaren geleden als pionier in Nederland gestart en is inmiddels een gevestigde partij van driehonderd medewerkers sterk. We zijn toe aan de volgende stap en in HEYDAY zien we de aangewezen partner om deze te zetten. De overname is een hefboom tot groei. We vonden elkaar al snel door gelijkenissen in onze ondernemende bedrijfscultuur waarin iedere medewerker op zijn eigen manier een bijdrage levert om de eindgebruiker centraal te stellen.”

Vragen? Neem contact op!

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl