Met deze online tool vind je in één muisklik alles wat je wilt weten over de facilitaire voorzieningen en installaties in jouw kantooromgeving.

TROTS lanceert speciaal voor facilitaire organisaties een nieuwe tool op het iBASX platform: Facility-layers! Deze tool ontsluit via digitale plattegronden en een slimme zoekfunctie informatie over de aanwezige facilitaire voorzieningen en (gebouw)installaties.

Compleet informatieoverzicht

Van klimaatunits tot koffieapparaten en van audiovisuele voorzieningen tot het toegangscontrolesysteem; alle gewenste informatiecategorieën kunnen worden opgenomen in deze tool. Relevante informatie zoals de verantwoordelijkheid voor het onderhoud, contact-/contractinformatie, gebruikershandleiding en de onderhoudshistorie is met één klik op de plattegrond beschikbaar. Facility-layers kan door de interne facilitaire organisatie worden gebruikt en kan ook ter beschikking worden gesteld aan de betrokken leveranciers/onderhoudspartijen.

Altijd beschikbaar en up-to-date

Geen lange zoektocht meer naar de juiste informatie, alle relevante informatie op één plek en altijd en overal beschikbaar (via elk apparaat). Facility-layers stelt u, uw medewerkers en wanneer gewenst ook uw leveranciers in staat om met meer plezier en efficiënter te werken in uw gebouw(en)!

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Facility-layers voor uw organisatie? Wij laten u graag kennis maken met Facility-Layers in een online demo. Vul hiervoor uw gegevens in onderstaand formulier in.

Doe de online demo! Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Facility-layers voor uw organisatie? Wij laten u graag kennis maken met Facility-Layers in een online demo.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met TROTS!

Klaas-Jan de Vries
Product Manager

referentieprojecten

Projectmanager huisvesting Naturalis
Leiden

Projectmanager huisvesting Naturalis

Algemene omschrijving opdracht De opdracht betrof het verwerven van een tweetal externe locaties voor de Botanie collectie en haar onderzoekers en collectiebeheerders. Vanuit een tweetal bestaande locaties in Leiden en in Wageningen werden de collecties verhuisd waarna nu de mogelijkheid bestaat om de collecties te concentreren. Aansluitend konden collecties vanuit andere locaties worden overgebracht naar de nieuwe panden en de oude panden worden afgestoten. De oppervlakte van de twee nieuwe externe locaties bedraagt respectievelijk 5.400 m² en 3.000 m². Daarnaast zijn de alcoholcollecties (collecties op sterk water) samengevoegd in de collectietoren. Ook deze collectie onderdelen waren elders ondergebracht. Het opslaan van een alcoholcollectie kan alleen onder specifieke installatietechnische voorwaarden plaatsvinden. Om deze voorwaarden te realiseren zijn eerst de verdiepingen ontruimt waarna de voorzieningen aangebracht konden worden en tenslotte de alcohol collectie kon worden ingehuisd. Uitgevoerde werkzaamheden Haalbaarheidsonderzoek alternatieve locaties; Verhuizing van alcoholcollecties (440 m²), Botanische collectie (150.000 dozen), bibliotheek (5.000 m¹) en 120 medewerkers; Opstellen huisvestingsanalyse vastgoed Naturalis Biodiversity Center in Leiden; Beoordelen en adviseren omtrent ontwikkelingen i.r.t. geplande nieuwbouw; Projectleiding aanpassing huisvesting. Gerealiseerde doelen/ resultaten Realisatie bibliotheek en opslagruimte; Realisatie werk- en onderzoeksruimten collectiebeheerders. Toegevoegde waarde TFM De verhuizing is als gevolg van aflopende huurcontracten onder hoge tijdsdruk uitgevoerd. Een complicerende factor was een digitaliseringsproject van de collectie dat parallel hieraan wordt uitgevoerd. Dit vereiste een strakke logistieke planning. Door snel te schakelen is de projectmanager erin geslaagd de oplevering binnen de beschikbare tijd te realiseren.

Bekijk dit project
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl