Met deze online tool vind je in één muisklik alles wat je wilt weten over de facilitaire voorzieningen en installaties in jouw kantooromgeving.

TROTS lanceert speciaal voor facilitaire organisaties een nieuwe tool op het iBASX platform: Facility-layers! Deze tool ontsluit via digitale plattegronden en een slimme zoekfunctie informatie over de aanwezige facilitaire voorzieningen en (gebouw)installaties.

Compleet informatieoverzicht

Van klimaatunits tot koffieapparaten en van audiovisuele voorzieningen tot het toegangscontrolesysteem; alle gewenste informatiecategorieën kunnen worden opgenomen in deze tool. Relevante informatie zoals de verantwoordelijkheid voor het onderhoud, contact-/contractinformatie, gebruikershandleiding en de onderhoudshistorie is met één klik op de plattegrond beschikbaar. Facility-layers kan door de interne facilitaire organisatie worden gebruikt en kan ook ter beschikking worden gesteld aan de betrokken leveranciers/onderhoudspartijen.

Altijd beschikbaar en up-to-date

Geen lange zoektocht meer naar de juiste informatie, alle relevante informatie op één plek en altijd en overal beschikbaar (via elk apparaat). Facility-layers stelt u, uw medewerkers en wanneer gewenst ook uw leveranciers in staat om met meer plezier en efficiënter te werken in uw gebouw(en)!

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Facility-layers voor uw organisatie? Wij laten u graag kennis maken met Facility-Layers in een online demo. Vul hiervoor uw gegevens in onderstaand formulier in.

Doe de online demo! Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Facility-layers voor uw organisatie? Wij laten u graag kennis maken met Facility-Layers in een online demo.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met TROTS!

Klaas-Jan de Vries
Product Manager iBASX

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl