Laat u meteen in het nieuwe jaar inspireren door trends en ontwikkelingen uit de facilitaire wereld. TROTS presenteert zich op twee beurzen en nodigt u uit langs te komen. Kaartjes?

Via TROTS kunt u zich al gratis voorregistreren voor toegang tot onderstaande beurzen. Wij ontvangen u graag op onze stands en nemen u mee in de ontwikkelingen in de facilitaire wereld.

Facility for Future

18 t/m 20 januari Brabanthallen Den Bosch

FMN is de onafhankelijke beroepsvereniging voor het facilitaire domein. Als inspirator en opinieleider wil deze vereniging bijdragen aan vakvernieuwing en professionele groei. Leden, branches en werelden verbinden. Facility for Future is een vernieuwend vakevent. Hier krijgt u inspiratie voor ontwikkelingen, kansen en innovatie binnen het facilitaire werkveld. Voor het creëren van meerwaarde. Waar kennis delen, beleving en ontmoeten centraal staan.

Klik hier voor gratis toegang tot Facility for Future!

Vakbeurs Facilitair en gebouwenbeheer

25 t/m 27 januari 2017 Jaarbeurs Utrecht

De vakbeurs Facilitair (& Gebouwbeheer) groeide vanaf zijn oprichting in 1999 uit tot dé informatiebron op het gebied van facilitair management in Nederland en België. Met gemiddeld 18.000 bezoekers en bijna 400 standhouders per editie - gemeten over de edities 2009 tot en met 2016 - is het evenement op zijn vakgebied zelfs het grootste van de hele wereld.

Klik hier voor gratis toegang tot de Vakbeurs Facilitair (&Gebouwbeheer).

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl